Τεράστια νίκη με ανατροπή πέτυχε η Άουγκσμπουργκ επί της Φράιμπουργκ (2-1) και ξέφυγε οριστικά από τις επικίνδυνες θέσεις.
Στο 3ο λεπτό ο Ιάγο πάτησε περιοχή από αριστερά και πλάσαρε αλλά είδε την μπάλα να περνά ελάχιστα έξω ενώ στο 17’ η Φράιμπουργκ κέρδισε πέναλτι και ο Γκρίφο έγραψε το 0-1 από την άσπρη βούλα. Στο 44’ ο Ατουμπολού είπε όχι εντυπωσιακά σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Βάργκας και στο 45+1’ ο Ντεμίροβιτς πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι.
Στο 50ο λεπτό το όμορφο γυριστό του Ντίετς από το πέναλτι πέρασε μόλις έξω και στο 62’ ο Γκρίφο έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ντόαν έχασε μεγάλη ευκαιρία με προβολή εξ επαφής.
Στο 70’ και στο 71’ ο Ατουμπολού είπε όχι σε διαδοχικές προσπάθειες των Ιάγο και Ντεμίροβιτς αλλά στο επόμενο λεπτό ο ίδιος πραγματοποίησε απίθανη επέμβαση σε γυριστό του Ντεμίροβιτς αλλά ο Ουντουοκάι έκανε το 1-1 με πλασέ σε κενή εστία.
Από εκεί και πέρα φάνηκε και η κόπωση της Φράιμπουργκ από τα 120 μεσοβδόμαδα λεπτά κόντρα στη Λανς και στο 81’ ο Ένχελς με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 2-1. Στο 90’ ο Ατουμπολού είπε όχι και σε σουτάρα του Μάιερ.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Ντάμεν, Εμπαμπού, Ουντουοκάι, Ιάγο, Μπάουερ, Γιάκιτς, Ρετζμπετσάι (56’ Μάιερ), Γένσεν (56’ Ένχελς), Βάργκας (84’ Ντορς), Ντεμίροβιτς, Τίετς (79’ Μπέλιο)

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Ατουμπολού, Γκούλντε, Χέφλερ, Κίμπλερ (37’ Γκίντερ), Κ.Γκίντερ (66’ Mακενγκό), Εγκεστάιν, Ρελ (77’ Σιλντιγιά), Γκρίφο (77’ Βαϊσχάουπτ), Ντόαν, Χέλερ, Γκρέγκοριτς (66’ Σάλαϊ)