Ο Ζοσέ Ντομίγκες, μετέφερε στο Σα Πίντο, όσα είδε από την Ανόρθωση στον αγώνα με την ΑΕΖ και μαζί με όλες τις άλλες πληροφορίες που έχει η προπονητική ομάδα του ΑΠΟΕΛ, αναλύει τον επόμενο αντίπαλο στους ποδοσφαιριστές για να πάνε την Κυριακή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όσο καλύτερα προετοιμασμένοι γίνεται.
Το μάθημα του Πορτογάλου περιλαμβάνει τα πάντα για την Ανόρθωση αλλά αυτό που έχει σημασία για τον κόουτς, είναι να αντιδράσει η ομάδα του ανάλογα με τις πραγματικές της δυνατότητες.
Έχει πλήρη εμπιστοσύνη στους δικούς του ποδοσφαιριστές και περιμένει να τους δει στο γήπεδο, να επιβεβαιώνουν την ποιότητα τους.
Είναι θετικό το γεγονός ότι μπορεί να παρατάξει μία ισχυρή 11άδα. Μπορεί να δεσπόζει (ξανά) η απουσία του Κρέσπο αλλά έχουν συνηθίσει την απουσία του Ισπανού και το δίδυμο Ντβάλι-Πέτροβιτς είναι αυτό που υποστήριξε τη μεγάλη βαθμολογική αντεπίθεση με αποκορύφωμα την αναρρίχηση στην 1η θέση.
Όπως γράψαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η πρόβλεψη για την αρχική 11άδα, θέλει την επιστροφή σε εκείνο το σχήμα που οδήγησε την ομάδα σε μεγάλες επιτυχίες με την επάνοδο των Τσεπάκ, Πέτροβιτς, Ντάλσιο και Ντογκαλά με τους δύο πρώτους να μην έχουν αγωνιστεί με τη Δόξα και τους άλλους δύο να πήραν χρόνο σαν αλλαγή.