Δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι Μάιντς και Ουνιόν που κόλλησαν στο 1-1 και θα δώσουν μάχη ως το τέλος για την αποφυγή του υποβιβασμού. Στην προτελευταία θέση η Μάιντς με 12 βαθμούς ενώ η Ουνιόν έχει 18 και απέχει μόλις ένα τρίποντο από την Κολωνία που βρίσκεται στη θέση των μπαράζ.

Το ματς είχε φοβερό ρυθμό από το πρώτο λεπτό και μόλις στο 2’ οη κεφαλιά του Μπούρκαρντ πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 3’ ο Τσέντνερ είπε όχι σε σουτ του Χόλερμπαχ και στο 7’ η Ουνιόν είχε δοκάρι με τον Φόλαντ. Στο 9 ο Ρένοβ είπε όχι σε κεφαλιά του Φαν ντεν Μπερχ και στην εξέλιξη της φάσης ο Μπαρέιρο πλάσαρε άστοχα ενώ στο 10’ το σουτ του Αζορκέ πέρασε ελάχιστα έξω όπως κι εκείνο του Σέφερ στο 17’.

Στο 21ο λεπτό το απ’ ευθείας φάουλ του Αμίρι έξυσε το δοκάρι του Ρένοβ και στο 25’ το πλασέ του Φόλαντ από δεξιά κόντραρε και πέρασε ελάχιστα έξω ενώ στο 27’ ο Τσέντνερ είπε όχι σε σουτ του Χάμπερερ από τα 25 μέτρα. Στο 39ο λεπτό ο Φόλαντ έπιασε φοβερό σουτ από μακριά αλλά η μπάλα σταμάτησε ξανά στο δοκάρι και στο 45+8’ μετά από κόρνερ του Αμίρι ο Μπούκαρντ με όμορφη κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Μάιντς.

Κι όμως στο 45+13’ ο Χάμπερερ σέντραρε από δεξιά και ο Γκόζενς με προβολή στο πίσω δοκάρι ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 52ο λεπτό ο Ρένοβ είπε όχι σε κεφαλιά του Βιντμέρ ενώ στο 54’ σταμάτησε και τον Αμίρι και στο  73’ ο Ονίσιβο έχασε απίστευτη ευκαιρία σε κενό τέρμα.  Στο 88ο λεπτό ο Φέρτεσεν έφυγε μόνος με τον Τσέντνερ αλλά πλάσαρε πάνω του.

ΜΑΪΝΤΣ: Τσέντνερ, Ντα Κόστα (46’ Βιντμέρ), Σασί, Αμίρι (70’ Κορ), Φερνάντες, Μπαρέιρο, Φαν ντε Μπερχ, Κράους (90’ Χάντσε Όλσεν), Ονίσιβο (80’ Ενγκακάμ), Αζορκέ (90’ Γκρούντα), Μπούρκαρντ

ΟΥΝΙΟΝ: Ρένοβ, Κνόχε, Φογκτ (64’ Λέιτε), Γκόζενς (82’ Ρουσιγιόν), Ντούκι, Κεντίρα, Χάμπερερ, Λαϊντουνί, Σέφερ (76’ Κραλ), Φόλαντ (82’ Αάρονσον), Χόλερμπαχ (63’ Φέρτεσεν)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ