Ο Σέρχιο Ρίκο επιστρέφει δυναμικά στην Παρί Σεν Ζερμέν και οι οπαδοί της ομάδας δεν μπορούν παρά να τον αποθεώσουν για την ανατρεπτική του επιστροφή. Ο 30χρονος τερματοφύλακας, ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας μετά από εγκεφαλική ανεύρυσμα από το ατύχημά του, αναμένεται να λάβει την τελική ιατρική απαλλαγή τις επόμενες ημέρες. Θυμίζουμε ότι ήταν σε κώμα για 25 μέρες μετά την πτώση από άλογο πέρυσι.

Ανυπομονησία για τον Ρίκο

Η ανακοίνωση αυτή φέρνει χαρά και ανακούφιση στο ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς ο Ρίκο κατάφερε να ξεπεράσει το δύσκολο περιστατικό της υγείας του και είναι έτοιμος να επιστρέψει στο γήπεδο. Η ανυπομονησία για την επιστροφή του στα καθήκοντά του είναι μεγάλη, καθώς οι φίλοι της Παρί αναμένουν να δουν ξανά σε δράση έναν από τους αγαπημένους τους παίκτες.

Η επιστροφή του Ρίκο αποτελεί μια θαυμάσια επίδειξη αποφασιστικότητας και δύναμης από τον ίδιο, καθώς και μια ανανέωση της ελπίδας για όλους εκείνους που τον υποστήριξαν κατά τη δύσκολη περίοδο της ανάρρωσής του. Με το συμβόλαιό του να διαρκεί μέχρι το φετινό καλοκαίρι, ο Ρίκο ίσως προλάβει να πάρει χρόνο συμμετοχής την εφετινή σεζόν με τους Παριζιάνους. Τιμής ένεκεν τουλάχιστον για τη μεγάλη περιπέτεια που έχει περάσει ο Ισπανός.