Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου.

-Για την ισοπαλία με την Πάφος FC: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα γιατί στόχος ήταν η νίκη. Το αποτέλεσμα είναι αποδεκτό υπό την έννοια ότι είχαμε να ανταπεξέλθουμε σε δυσκολίες που δεν είχαν να κάνουν με την ποιότητα της Πάφος FC».

-Για τα παράπονα για τη διαιτησία: «Να πούμε κυρίως για το κομμάτι της συνεννόησης; Δεν ξέρουμε αν υπήρχε τέτοια μεταξύ του διαιτητή και του VARίστα, γι’ αυτό ζητήσαμε με ανακοίνωσή μας να γνωρίζει ο κόσμος ποιος από τους δύο πήρε πάνω του τις αποφάσεις. Στην εποχή του VAR δεν μπορείς να ξέρεις ποιος πήρε πάνω του την απόφαση. Σε προηγμένα πρωταθλήματα δίνονται οι διάλογοι ώστε να υπάρχει διαφάνεια, δεν ζητάμε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο. Θα μπορούσα να ήμουν πιο αιχμηρός αλλά είναι επιθυμία της διοίκησης να μην είμαστε έτσι, δεν θέλουμε να συνεχίσουμε να πληρώνουμε πρόστιμα. Έχουμε μάτια και βλέπουμε, είδε όλος ο κόσμος τι συνέβη. Υπήρχαν φάσεις που ήταν ορισμοί της κίτρινης κάρτας».

-Για την παρουσία της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια: «Σαφώς μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα απ’ ότι στο β’ ημίχρονο χθες και να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα από τα τελευταία μας. Δεν ξέχασαν το ποδόσφαιρο οι ποδοσφαιριστές μας, είμαστε βέβαιοι ότι θα αντιδράσουν και θέλουμε να δούμε αντίδραση στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Ήρθε η στιγμή να υπάρξει αντίδραση. Τους έχουμε εμπιστοσύνη».

-Τα αγωνιστικά ενόψει Ομόνοιας: «Οι ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός από τον αγώνα με την Πάφος FC δεν προλαβαίνουν, ίσως έχει κάποιες πιθανότητες ο Περέα. Δεν έχει ληφθεί η απόφαση για τον Γουαρίς που συμπλήρωσε κάρτες».

-Για το φιλικό της Τετάρτης: «Θα αντιμετωπίσουμε την FK Beograd, θα δώσουμε λεπτομέρειες».

-Για τη δήλωση του προέδρου που χαρακτήρισε βλακείες τα όσα διαδίδονται για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες της Ανόρθωσης: «Όταν είσαι σε επαφή με πολλή κόσμο, ήθελε να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς όσους διαδίδουν ψιθύρους που έχουν μόνο στόχο να χαλάσουν το καλό κλίμα στην ομάδα».

-Γιατί ο Αρτυματάς ήταν εκτός αποστολής: «Θα χρειαστεί ακόμη λίγο χρόνο για να είναι έτοιμος από κάθε άποψη. Ήταν στην αποστολή με τη Δόξα για ψυχολογικούς λόγους και βάσει των απουσιών που υπήρχαν. Είναι στο τελικό στάδιο της επιστροφής του. Θα χρειαστεί κάποιες βδομάδες ακόμα, αλλά είναι κοντά να αγωνιστεί. Θα χρειαστεί λίγο καιρό ακόμα».