Έτσι ξεπερνάει τον Όλτρα ο Μπεν Σιμόν!

Η ΑΕΚ με τον Ραν Μπεν Σιμόν στον πάγκο κάνει πορεία πρωταθλητισμού, έχει νοοτροπία νικητή και…αρνείται να χάσει! Αυτό αποτυπώνεται άλλωστε και στους αριθμούς, με τον Ισραηλινό κόουτς να μετρά 13 ματς αήττητος σε όλες τις διοργανώσεις με 10 νίκες και τρεις ισοπαλίες.
Παρόλα αυτά, δεν είναι το καλύτερο σερί των κιτρινοπράσιων, κι αυτό το κατέχει ο Χοσέ Λουΐς Όλτρα από την περσινή περίοδο.
Ειδικότερα, ο Ισπανός τεχνικός δεν γνώρισε την ήττα σε 15 αναμετρήσεις με απολογισμό 13 νίκες και δύο ισοπαλίες, με το ρεκόρ του να λαμβάνει τέλος στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» κόντρα στην ΑΕΛ.
Υπάρχει όμως τρόπος να ξεπεράσει τον προκάτοχό του ο νυν προπονητής της ΑΕΚ. Δύσκολος ναι, αλλά (σίγουρα) όχι ακατόρθωτος. Ποιος είναι αυτός;
Να μείνει αήττητος μέχρι το φινάλε του α’ γύρου του πρωταθλήματος. Στα τρία εναπομείναντα ματς η ομάδα της Λάρνακας έχει ισάριθμα ντέρμπι με Απόλλωνα (24η αγωνιστική), ΑΕΛ (25η) και Ανόρθωση (26η αγωνιστική).
Αν καταφέρει το…τρένο του Ραν Μπεν Σιμόν να συνεχίσει με σπασμένα φρένα, τότε δεν θα προσπεράσει απλά τον Χοσέ Λουΐς Όλτρα, αφού θα πάει στα 16 παιχνίδια αήττητο, αλλά, ταυτόχρονα, θα θέσει γερή υποψηφιότητα για να μπει στα πλέι οφ στα με πολύ καλές προοπτικές…τίτλου!

Θράσος Δημητρίου