Τρομερή, ολοκληρωτική και γεμάτη υποσχέσεις! Έτσι ήταν η εμφάνιση της Ομόνοιας στο κύπελλο ενάντια στην ΑΕΖ. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν σοβαροί, ήξεραν από το πρώτο δευτερόλεπτο τι ήθελαν κι ούτε για μια στιγμή δεν παρέκκλιναν από τον στόχο τους.
Μ’ ένα σούπερ Στεπίνσκι, μ’ ένα ασταμάτητο Σεμέδο, με έναν Χαμάς από τα παλιά, το σύνολο του Γιάννη Αναστασίου κατάφερε να μετατρέψει το ματς σε παράσταση για έναν!
Είναι προφανές πως με την έλευση του Ελλαδίτη κόουτς κάτι άλλαξε στην Ομόνοια. Επανήλθε η ηρεμία, έφυγαν τα γκρίζα σύννεφα, η ομάδα πήρε ξανά τα πάνω της και σε συνδυασμό με τις ορθές επιλογές του 50χρονου στον καταρτισμό της 11άδας (κι όχι τις χημείες του Ρέιχνταλ), το τριφύλλι στέκεται ξανά στα πόδια του.
Δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει την ανωτερότητα της Ομόνοιας ενάντια την ΑΕΖ. Ας μην ξεχνάμε πως δεν τη νίκησε τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα, ενώ είχε και την πίεση του φαβορί.
Παρόλα αυτά, το διαχειρίστηκε άψογα το παιχνίδι και με τέτοιες εμφανίσεις, ναι, μπορεί να ελπίζει σε πάρα πολύ καλύτερες μέρες στέλνοντας παράλληλα μηνύματα 
Άλλο ένα γεγονός που φαίνεται πως αυτή η Ομόνοια κάνει βήματα προόδου ήταν οι οδηγίες του Γιάννη Αναστασίου μετά το 3-0. Κάποιες φορές μάλιστα, έδειχνε απογοητευμένος από τις επιλογές των παικτών του ενώ δεν έλειψαν και οι έντονες παρατηρήσεις.
Είναι πραγματικότητα πως οι πράσινοι έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν και μεγάλο δρόμο να καλύψουν, ωστόσο, αυτή η νέα αρχή, για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Θράσος Δημητρίου