Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ΑΕΛ στο στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ στις 19:00 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση με 46 βαθμούς και η ΑΕΛ στην 9η με 30.
Τον πρώτο γύρο οι Λαρνακείς πήραν τη νίκη με 3-0 στο ντεμπούτο του Ραν Μπεν Σιμόν όπου τότε έγινε το ξεκίνημα για το αήττητο σερί που είχε η ομάδα μέχρι και την ήττα από τον Απόλλωνα την προηγούμενη αγωνιστική.
Δείτε αναλυτικά τα γκολ και τα στατιστικά του αγώνα. Να θυμίσουμε ότι σκόραραν οι Γκαρσία, Τόνγκια και Λόπες.

ΑΕΚ (Μπεν Σιμόν): Πίριτς, Τόμοβιτς, Λέδες, Τόνγκια (64′ Καπτούμ), Σολ (81΄Γκιούρτσο), Φαράζ (75′ Λόπες), Γκαρσία, Πονς, Ρομπέρζ, Σάντσες, Ντίμερς (64′ Μιλίτσεβιτς)
Στον πάγκο: Ερερίν, Τούμπας, Γκαλιόλο, Τρισκόφσκι, Λόπες, Μιλίτσεβιτς, Γκάμα, Καπτούμ, Σάντος, Γκιούρτσο, Μάμας. 

ΑΕΛ (Κόσκελα): Μούριελ, Μπάστο, Μεντόγεβιτς (65′ Τσέρχινχ), Ανδρέου (65΄Μακρής), Παπαφώτης, Σρίνιτς, Μορέιρα (80′ Κα), Χέντι, Φιλίποβιτς, Τσούκα (46′ Φραντζής), Ντέγοεστ (65′ Τζάλμα)
Στον πάγκο: Ολιβέιρα, Φραντζής, Σωτηρίου, Μεντόσα, Τσέρνιχ, Μαρς, Σιλβέστρος, Μορσάι, Μακρής, Τζάλμα, Γερολέμου, Κα

ΣΚΟΡΕΡ: 6′ Γκαρσία, 55′ Τόνγκια, 86′ Λόπες
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Πονς, Σολ/Ανδρέου, Ντέγοεστ, Μπάστο, Φραντζής (3η)
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 3151.

Διαιτητής: Φωτίου Κωνσταντίνος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηράκλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
4ος Διαιτητής: Τσαμπαλάς Ανδρέας
VAR: Costa Verissimo Fabio Jose
AVAR: Χριστοδούλου Μαρία
Παρατηρητής: Κυριάκου Αγγέλα

ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ:
6′ ΓΚΟΛ. 1-0. Ανοίγει το σκορ η ΑΕΚ. Κόρνερ του Ντίμερς από αριστερά και ο Γκαρσία με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 55′ ΓΚΟΛ. 2-0. Πετυχαίνει δεύτερο γκολ η ΑΕΚ. Πάτημα του Σολ στον Φαράζ ο οποίος έπιασε το σουτ, απέκρουσε ο Μούριελ αλλά ο Τόνγκια ακολούθησε την φάση και με γυριστό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.


86′ ΓΚΟΛ. 3-0. Πετυχαίνει και τρίτο γκολ η ΑΕΚ. Ο Πονς έκλεψε, έδωσε στον Γιούρτσο και αυτός έδωσε έτοιμο γκολ στον Λόπες που με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

————————————————————————————

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: