Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Για τη νίκη επί της Ανόρθωσης: «Ήταν σπουδαίας σημασίας η νίκη που μας επιτρέπει να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ. Περιμένουμε να οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα. Είμαστε έτοιμοι για τον μίνι ποδοσφαιρικό μαραθώνιο και θέλουμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για αίσια έκβαση στο τέλος της σεζόν. Ήταν σημαντικό να πάρουμε άλλο ένα ντέρμπι και να κλείσουμε νικηφόρα την α’ φάση. Ήταν ένα παιχνίδι πολύ ισορροπημένο, χωρίς και τόσο καλό ρυθμό. Προηγηθήκαμε στο καλό μας διάστημα με ένα πολύ ωραίο γκολ, είχαμε τις ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ, δεν το πετύχαμε, μας πίεσε ο αντίπαλος αλλά ουσιαστικά μια φορά απειληθήκαμε με εκείνη την κεφαλιά».

Ο Πονς συχνά-πυκνά σκοράρει και πετυχαίνει ωραία γκολ: «Ήταν γενικότερα ωραίο το γκολ και η μπαλιά του Σάντσες και το στρώσιμο του Γκιούρτσο και το τελείωμα του Πονς. Είναι σημαντικό να βρίσκεις και λύσεις από παίκτες που έρχονται από την δεύτερη γραμμή, είτε από την μεσαία γραμμή, είτε από τα άκρα».

Κάνοντας ένα μίνι απολογισμό για την παρουσία της ΑΕΚ, πως σας βρίσκει; «Δεν αρχίσαμε τόσο καλά και γι’ αυτό έγινε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Από εκείνο το σημείο και μετά τα πάμε περίφημα. Μπαίνουμε στα πλει οφ με μειονέκτημα βαθμολογικό από ΑΠΟΕΛ και Άρη και με μικρές αποστάσεις από τις ομάδες που ακολουθούν και είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε τα πάντα».

Όταν λες να διεκδικήσετε τα πάντα εννοείς και το πρωτάθλημα; «Βεβαίως. Όποια απόσταση και να υπάρχει, όλοι θα παίξουν με όλους και είναι όλα ντέρμπι».