Ο τέως προπονητής της FREEDOM 24 EΝΥ Διγενή, Κωνσταντίνος Χαραλαμπίδης, μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0Μ για το…διαζύγιο, το αν ήταν κοινή η απόφαση και την επόμενη μέρα.
Αναλυτικά:
Για το…διαζύγιο: «Καταρχάς η επόμενη μέρα με βρίσκει ήρεμο, συνειδητοποιημένο και πλήρης. Ανέλαβα αυτή την ομάδα 7,5 μήνες πριν και τουλάχιστον τώρα όσους στόχους έχουμε θέσει κι εγώ κι η διοίκηση, με βρίσκει περήφανο που την παραδίδω έτσι. Σχεδόν έχουν επιτευχθεί όλοι οι στόχοι μας. Αλλάξαμε προπονητικό κέντρο, βελτιώσαμε το γήπεδο που αγωνιζόμαστε,  φέραμε 22 ποδοσφαιριστές, ήταν ένα καινούργιο πρότζετκ. Είπα στους παίκτες πως αν παραμείνουν ενωμένοι και πιστέψουν στο πλάνο του νέου προπονητή όποιος κι αν είναι, θα ανέβουν στην Α’ Κατηγορία. Μαζί με τους συνεργάτες μου αφήσαμε μια ομάδα στα πρότυπα Α’ Κατηγορίας».
Αν ήταν κοινή η απόφαση: «Δεν ήταν κοινή η απόφαση. Εγώ διαφωνούσα γιατί η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη. Έχω φιλικές σχέσεις με τον πρόεδρο. Σέβομαι απόλυτα την απόφασή του να αλλάξει προπονητή να φέρει κάτι καινούργιο να αλλάξει την ψυχολογία των παικτών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα-πάρα πολύ τον πρόεδρό μου που μου έδειξε εμπιστοσύνη».
«Είχα το ελεύθερο να κάνω από την αρχή όλο τον σχεδιασμό. Ήταν η πρώτη μου φορά σε συλλογικό επίπεδο και ήταν πάρα πολλές οι ώρες της δουλειάς σε όλες τους τομείς. Αυτή η ομάδα έγραψε ιστορία αυτούς τους πέντε μήνες αφού είναι η πρώτη φορά που μπήκε στην πρώτη 8άδα ενώ είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται να διεκδικεί την άνοδό της στην Α’ Κατηγορία».
Για την επόμενη μέρα: «Πρέπει να ζυγίσω σωστά τις επόμενές μου αποφάσεις. Να μην κάνω βεβιασμένες κινήσεις ή να πάρω βιαστικές αποφάσεις. Θέλω να πάω πιο πάνω κι όχι πιο κάτω. Ο στόχος μου είναι ότι αναλαμβάνω να τα φέρνω εις πέρας».