Ο εκπρόσωπος τύπου του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος μίλησε στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, για το κυνήγι της κορυφής και τα αγωνιστικά.

Οι δηλώσεις του:

Είναι έτοιμη η ομάδα για να φτάσει στο -2 από το ΑΠΟΕΛ; «Θα απαντηθεί στο γήπεδο η ετοιμότητα της ομάδας. Πάμε στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα όπως είναι η Νέα Σαλαμίνα η οποία θέλει να δείξει αντίδραση. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την καταδίωξη του πρωτοπόρου ΑΠΟΕΛ. Από την στιγμή που είμαστε εκεί στα ψηλά πάντα θα υπάρχει πίεση. Εάν όμως θέλεις να είσαι ομάδα που θέλει να έχει στόχους θα πρέπει να την διαχειρίζεσαι με σοβαρότητα και διάρκεια για να έρχονται και τα αποτελέσματα».
Θα γίνει μεγάλο παιχνίδι απέναντι στο ΑΠΟΕΛ όπου μπορεί να κρίνεται και η κορυφή: «Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου. Εάν το μυαλό έστω και για λίγο πάει σε άλλο παιχνίδι τότε δεν θα σου βγει σε καλό. Να πω ότι εκτός από τη Νέα Σαλαμίνα έχουμε και την Καρμιώτισσα η οποία μας στέρησε και βαθμούς μετά την ήττα στον πρώτο γύρο».
Για τα αγωνιστικά εν όψει Νέας Σαλαμίνας: «Ο Βανά θα είναι στην αποστολή, έχουμε την επιστροφή του Σουμάνσκι και του Γιαγκό που είναι στην Κύπρο και προπονήθηκε με την ομάδα. Ο Μπράουν επανέρχεται μετά και την τιμωρία καρτών, ο Καζού είναι καλά αλλά θα προφυλαχθεί για να είναι απόλυτα έτοιμος ενόψει της συνέχειας. Ακόμα, θα απουσιάζει ο Κοκόριν λόγω καρτών και ο Μαγιαμπέλα που όπως ξέρουμε έχει τις υποχρεώσεις στο Κόπα Άφρικα. Ο Βανά έλαβε μέρος στις προπονήσεις και εξαρτάται από τον προπονητή εάν θα είναι βασικός».