Δίχως νικητή έληξε το ματς της Μπέτις με την Χετάφε στο «Benito Villamarín» για την 23η αγωνιστική της La Liga, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν εξάδα οι «Βερδιμπλάνκος», οι οποίοι είδαν τον Ίσκο να γίνεται αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο, σταθερά στην πρώτη δεκάδα οι Μαδριλένοι.

Στο 7’ η Χετάφε κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Άμπνερ πάνω στον Γκρίνγουντ. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Σίλβα για το 0-1, ενώ στο 24ο λεπτό ο Μάτα αστόχησε από καλή θέση. H Μπέτις απάντησε με το ίδιο νόμισμα, καθώς στο 35ο λεπτό και έπειτα από παρέμβαση του VAR, οι «βερδιμπλάνκος» κέρδισαν πέναλτι, με τον Ίσκο να ευστοχεί για το 1-1.

Με το…καλησπέρα στο β’ μέρος(47’) ο Σόρια σταμάτησε το σουτ του Ρόδρι και στο 66’ η Μπέτις σκόραρε με τον Πετσέλα, με το γκολ όμως να ακυρώνεται ως οφσάιντ. Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άλλαξαν ωραία την μπάλα, αλλά το γυριστό του Φεκίρ από αριστερά δεν βρήκε στόχο. Στο 87’ η Χετάφε έφτασε μια ανάσα από το να πάρει και πάλι το προβάδισμα, αλλά ο Σίλβα με καταπληκτική διπλή επέμβαση στις προσπάθειες των Γκρίνγουντ και Μαρτίν κράτησε το ματς στην ισοπαλία.

ΜΠΕΤΙΣ: Σίλβα, Άμπνερ(12’ Μιράντα), Παπασταθόπουλος(66’ Ριάντ), Πετσέλα, Μπεγερίν, Αλτιμίρα(66’ Φορνάλς), Τζόνι, Ίσκο(82’ Καρβάλιο), Ντιαό(66’ Ελζαλζουλί), Ρόδρι, Φεκίρ

ΧΕΤΑΦΕ: Σόρια, Τζενέ(80’ Ντουάρτε), Άλβαρες, Αλντερέτε, Μαρτίν(90+5’ Ανχελέρι) Μίγια, Σαντιάγκο(70’ Καρμόνα), Ρίκο, Γκρίνγουντ, Μάτα(70’ Αλενιά), Λατάσα(46’ Μαγιοράλ)