Στην δημοσιογραφική διάσκεψη μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα, ο προπονητής της ΑΕΛ Αλέξης Γαρπόζης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Το χάσαμε το παιχνίδι, μπορούσαμε και να το κερδίσουμε. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε ένα γκολ σε καθοριστικό σημείο από ένα λάθος. Στο β’ ημίχρονο υπήρχαν πολλές διακοπές χωρίς λόγο και δεν παίχτηκε πολύ ποδόσφαιρο βρήκαμε ευκαιρίες. Έγινε η φάση του πέναλτι. Έχω άποψη αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να σχολιάσω. Αντιδράσαμε και όταν ρισκάραμε και το πιστέψαμε, βρεθήκαμε ξανά με δύο γκολ πίσω μετά από άλλο ένα λάθος. Αλλάξαμε γρήγορα την εικόνα της ομάδας, την κάναμε ανταγωνιστικής. Φτιάξαμε μια καλή ομάδα, πετύχαμε τον πρώτο στόχο που ήταν η αλλαγή της εικόνας, τον δεύτερο που ήταν να πάρουμε βαθμούς αλλά δεν πετύχαμε τον στόχο της πρόκρισης. Είμαι περήφανος που έχω αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Φέραμε τον κόσμο πίσω. Τους απογοητεύσαμε σήμερα αλλά είμαστε η ΑΕΛ και δεν πρέπει να κοιτάμε κάτω. Από αύριο δουλειά, υπάρχουν και άλλα παιχνίδια. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα».

Θα συνεχίσεις στην ομάδα και τη νέα χρονιά; «Έχω συμβόλαιο μέχρι τον Μάιο».

Για την αντίδραση του Ντε Λούκας στο τέλος: «Δεν είναι τρελός. Κάτι πρέπει να έγινε. Αδικαιολόγητη η αντίδραση του. Δεν είδα την φάση, απλά μου μετέφεραν κάποια πράγματα. Θα το δούμε το θέμα».