Εμφανώς δυσαρεστημένος μετά την βαριά ήττα της ομάδας του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ ο Τσάβι.

Ο προπονητής των «μπλαουγκράνα» τόνισε ότι η ομάδα του δεν στάθηκε στο ύψος της περίστασης, χαρακτήρισε πολύ δύσκολη την ήττα, αλλά ξεκαθάρισε ότι εκείνος και οι ποδοσφαιριστές του θα ανακάμψουν, αφού η σεζόν έχει ακόμα πολύ δρόμο.

«Ο τρόπος που ξεκινήσαμε το παιχνίδι μας επηρέασε πολύ. Δώσαμε πολύ χώρο στους αντιπάλους μας και δεν πιέσαμε σωστά. Απλώς, δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι. Είμαστε νευριασμένοι με τους εαυτούς μας και πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αν θέλουμε να παλέψουμε για τίτλους στη φετινή σεζόν. Είμαστε απογοητευμένοι. Ήταν το χειρότερο παιχνίδι μας. Η Ρεάλ μας έκανε μεγάλη ζημιά με τις αντεπιθέσεις. Συγγνώμη από τους φιλάθλους μας. Δεν είμασταν άνετοι σε κανένα σημείο του αγώνα και ο αντίπαλος κυριάρχησε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Αυτή ήταν μια πολύ δύσκολη ήττα, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας και πλέον θα παλέψουμε για του τίτλους που μένουν. Έχω ζήσει σκληρές ήττες με την ομάδα και πάντα καταφέραμε να επιστρέψουμε. Πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και θα ανακάμψουμε. Έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε μια καλή σεζόν».