Η Ανόρθωση φιλοξενεί την Καρμιώτισσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» για την 17η αγωνιστική και πρώτη για το 2024, και μοναδικός στόχος είναι να ανοίξει τη νέα χρονιά, ακριβώς με τον ίδιο-εκκωφαντικό-τρόπου που έκλεισε την προηγούμενη.

Ο Νταβίντ Γκαγιέγο βλέπει την ομάδα του να…γεμίζει καθώς στα πλάνα του τίθενται ξανά ο Αρμπολέδα, ο Τεχέρα, ο Ουαγκέ αλλά και ο Γκερέρο. Μάλιστα, οι τρεις πρώτοι αναμένεται να πάρουν θέση στο βασικό σχήμα ενώ ο Ισπανός επιτελικός μέσος  αν χρειαστεί θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση έστω κι ως αλλαγή.

Αντιθέτως, οι πιθανότητες να βρεθεί ο Κάργας στην αποστολή δεν είναι υπέρ του, ενώ όσον αφορά τον Ιωάννου η τελευταία προπόνηση θα ξεκαθάριζε τη συμμετοχή ή όχι. Εκτός ο Τσίκο λόγω καρτών.

Η Κυρία θέλει να φανεί σοβαρή, συγκεντρωμένη και με συνέπεια με σκοπό να…τελειώσει την υπόθεση νίκη. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα θελήσει να επωφεληθεί από τις αναπόφευκτες απώλειες των ντέρμπι (ΑπόλλωνΑΠΟΕΛ, ΟμόνοιαΑΕΛ και Πάφος FC-Άρης) ενώ ο κύριος στόχος της είναι να παραμείνει σε τροχιά κορυφής!

Κάπως έτσι, μια πιθανή 11άδα της Ανόρθωσης αναμένεται να συγκροτηθεί από τους: Αρμπολέδα, Ουαγκέ, Μαρμούκ, Κορρέα, Κορέια, Τιουνέ, Τεχέρα, Γουαρίς, Φερέιρα, Καστέλ, Γκασάμα.

Θράσος Δημητρίου