Στα κατεχόμενα ανακοίνωσε ότι θα φτάσει ο διάσημος ηθοποιός Ζαν-Κλοντ Βαν Νταμ με σκοπό να προωθήσει την κατασκευή νέων παράνομων ξενοδοχειακών μονάδων της παράνομης εταιρείας Cyprus Constructions.

H ανέγερση των νέων πολυτελών μονάδων «Phuke Health and Welness Resort»  θα πραγατοποιηθεί  στην επαρχία Αμμοχώστου και ο Βαν Ντάμ είναι καλεσμένος του επιχειρηματία Mustafa Tezel ο οποίος ανάρτησε και το βίντεο στις 27 Δεκεμβρίου 2023.

Στην ιστοσελίδα της η Cyprus Constructions αναφέρει  «Η οικογενειακή μας επιχείρηση εδρεύει τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στη Βόρεια Κύπρο. Χρησιμοποιούμε τις τοπικές μας γνώσεις για το νησί για να διασφαλίσουμε ότι οι καλύτερες τοποθεσίες λαμβάνονται υπόψη στα έργα μας.

Οι τοποθεσίες μας είναι στρατηγικά επιλεγμένες για να επωφεληθείτε από τις ανέσεις της περιοχής, να σας προσφέρουν εκπληκτικά τοπία και επιπλέον να εξασφαλίσουν πρόσβαση σε παροχή νερού όλο το  χρόνο».

Πάντως φαίνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Βαν Νταμ θα έρθει στα κατεχόμενα καθώς το 2010 υπήρχαν δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα ερχόταν στην Κύπρο μαζί με τον πυγμάχο Μάικ Τάισον για ένα αγώνα μεικτών πολεμικών τεχνών σε κλουβί σε ξενοδοχείο της Κερύνειας.