Η σύζυγος και η κόρη του έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη – «Θα δώσουμε ο όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του»

Σε κλειστό κύκλο πραγματοποιήθηκε το 9ήμερο μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 70 ετών την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου στη #SuperΚατερίνα, το περασμένο Σάββατο τελέστηκε το μνημόσυνο στο Κοκκινοχώρι Καβάλας με τη σύζυγο, την κόρη, τον αδελφό και ελάχιστους φίλους του δημοφιλή τραγουδιστή.

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του χωριού, Χρήστος Διαμαντίδης ήταν επιθυμία της οικογένειας να πραγματοποιηθεί το μνημόσυνο σε στενό κύκλο, ενώ η σύζυγός του που είναι σε κακή κατάσταση αναχώρησε χθες το βράδυ για τη Θεσσαλονίκη. «Σκεφτόμαστε να δώσουμε το όνομα του Βασίλη Καρρά στον δρόμο μπροστά από το πατρικό του», υπογράμμισε.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος και η κόρη του πήραν μία σημαντική πρωτοβουλία και έδωσαν χρήματα σε εστιατόριο της Αθήνας για να ετοιμάσει φαγητό σε 100 οικογένειες που το είχαν ανάγκη.

Karras-1-3