Από το καλοκαίρι ξεκίνησε η συζήτηση για τον… 34χρονο Σλούκα που τελικά έχει σήμερα τα γενέθλια του καθώς είναι γεννημένος στις 15/01/1990.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ευχήθηκε δημόσια στον αρχηγό της ομάδας και όπως ήταν δεδομένο τα σχόλια έπεσαν σαν καταιγίδα. Ο Σλούκας διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της καριέρας του σε προσωπικό επίπεδο με τη σύζυγο του να περιμένει τον γιο τους αλλά και σε αγωνιστικό με αναγνώριση και σεβασμό από ολόκληρο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού κι εκείνος ανταποδίδει καθοδηγώντας ξανά τους πράσινους στα υψηλά πατώματα της Ευρωλίγκα και της Α1.

Χρειάστηκε περίπου 1-2 μήνες για να προσαρμοστεί απόλυτα σε ένα νέο περιβάλλον μετά από την πιο δύσκολη μετάβαση που μπορεί να κάνει ένας αθλητής αλλά σήμερα δρέπει τους καρπούς της κίνησης που αποτέλεσε τη μεταγραφή της χρονιάς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ο αρχηγός του τριφυλλιού είναι το Α και το Ω στο παιχνίδι του Εργκίν Αταμάν και σίγουρα αποτελεί τον ηγέτη μέσα στο παρκέ, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα νούμερα του στην Ευρωλίγκα. Ο Κώστας Σλούκας σε 18 παιχνίδια με την φανέλα του Παναθηναϊκού στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετρά 11 πόντους, 5,6 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ και 0,8 κλεψίματα με το εξαιρετικό 50,7% στο δίποντο και 34,7% στο τρίποντο σε 26′ συμμετοχής, σε μια από τις πιο παραγωγικές σεζόν της καριέρας του.

Δείτε τα χρόνια πολλά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός: