Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο τελικός ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα που έλαβε χώρα στη Σαουδική Αραβία.

Οι Μαδριλένοι επικράτησαν με 4-1, σε ένα παιχνίδι όπου ο Βινίσιους Τζούνιορ κάταφερε να πετύχει χατ τρικ από το πρώτο ημίχρονο και να κόψει άμεσα τα φτερά των μπλαουγκράνα.

Στη Σαουδική Αραβία για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση βρέθηκε και ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση του τελικού ρωτήθηκε, για άλλη μία φορά, για τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Ο πρόεδρος είναι σαφής λέγοντας πως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να σχολιαστεί κάτι τέτοιο και η Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνει τους παίκτες που έχει

“… Ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης; Δεν είναι η κατάλληλη ώρα για να σχολιάσουμε κάτι τέτοιο. Είναι η στιγμή να συγχαρούμε τους παίκτες που έχουμε στην ομάδα μας και όχι όσους βρίσκονται σε άλλες ομάδες…”

Θυμίζουμε πως πρόσφατο δημοσίευμα ήθελε Εμπαπέ και Ρεάλ να έχουν έρθει σε συμφωνία για την έναρξη της συνεργασίας τους από το ερχόμενο καλοκαίρι, με τις δύο πλευρές βέβαια να μην επιβεβαιώνουν το deal.