Η Μπέτις υποδέχθηκε την Γρανάδα, θέλοντας να επιστρέψει επιτέλους στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Πελεγκρίνι ήταν καλύτερη και με γκολ του Ίσκο κατάφερε να πάρει σημαντικό τρίποντο Ευρώπης και συνάμα να επιστρέψει στις νίκες μετά τον Νοέμβριο. Στον αντίποδα, δυσκολεύει το έργο παραμονής για την Γρανάδα που απέχει 5 βαθμούς από τις θέσεις της σωτηρίας.

Η πρώτη στιγμή στο παιχνίδι ήρθε στο 22’ όταν ο νέο-εισελθών Ντιαό βρέθηκε στο σημείο του πέναλτι, πλάσαρε πάνω όμως στον Μπατάλια και στην συνέχεια της φάσης η μπάλα πέρασε κόρνερ. Στο 27’ ο Ίσκο πλάσαρε από το ημικύκλιο της περιοχής, η μπάλα κόντραρε και ο Γουίλιαν Ζοσέ δεν κατάφερε να την σπρώξει στην εστία του εξουδετερωμένου Μπατάλια. Στο 30’ και ενώ εκτελέστηκε το κόρνερ που κέρδισε η Μπέτι, η μπάλα στρώθηκε στον Κουαρδάδο, ο οποίος σούταρε με δύναμη με την μπάλα να κοντράρει ξανά και να πηγαίνει δίπλα από τα δοκάρια της Γρανάδα. Η Μπέτις δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ στο εκρηκτικό της αυτό διάστημα και έτσι το ημίχρονο έκλεισε στο ισόπαλο 0-0. Στο 52’ ο Άμπνερ σούταρε αλλά όπως στις προηγούμενες περιπτώσεις έτσι και τώρα η κόντρα έστειλε τη μπάλα βασανιστικά εκτός εστίας. Στο 75’ ο Ίσκο πάτησε περιοχή αλλά τον νίκησε ο Μπατάλια. Δευτερόλεπτα αργότερα ξανά ο Ισπανός σούταρε μέσα από την περιοχή και κατάφερε να λύσει τον γόρδιο δεσμό και να βάλει μπροστά τους «Μπέτικος» με 1-0. Αυτό ήταν το 3ο γκολ του Ίσκο στο πρωτάθλημα. Η Γρανάδα δε κατάφερε να αντιδράσει πέρα από το ακυρωθέν γκολ του Αρέσο στο 83’.

Μπέτις: Σίλβα, Ρουιμπάλ (50’ Μπούστο), Πετσέλα, Παπασταθόπουλος, Άμπνερ, Ρόκα, Κουαρδάδο, Ενρίκε, Ίσκο, Πέρεθ (19’ Ντιαό), Γουίλιαν Ζοσέ (69’ Φεκίρ)

Γρανάδα: Μπατάλια, Μέντεζ (90’ Μελέντο), Πιατκόφσκι, Μιγκέλ, Κάρλος Νέβα, Σαραγόσα, Ρουίθ (68’ Γκουμπάου), Βιγιάρ (86’ Ονγκλά), Καγιεχόν (68’ Αρέσο), Ουζουνί (86’ Πουέρτας), Μπογιέ