Μπορεί κάποιοι να πανηγύρισαν μετά το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του αθλητισμού το οποίο κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος της ΚΟΕ και δύο άλλα διοικητικά στελέχη δεν έχουν οτιδήποτε σε βάρος τους με αποτέλεσμα να απελευθερωθούν εκ νέου τα οικονομικά κονδύλια του κράτους προς την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή, όμως έχει καταγραφεί στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα μία εικόνα τέτοια που δεν επιτρέπει σε πανηγυρισμούς.
Μιλώντας με πολλά στελέχη του Αθλητισμού και δη με άτομα τα οποία ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις ένα είναι το συμπέρασμα που βγάζω.
Ότι η παρούσα διοίκηση της ΚΟΕ καλείται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί και πολύ περισσότερο, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται σε κάποια πρόσωπα τα οποία φαίνεται να είναι σε δυσμένεια, λόγω προσωπικών και όχι αθλητικών συμφερόντων.
Το μεγαλύτερο…χάσμα που πρέπει να βρει τρόπο να γεφυρώσει η διοίκηση της ΚΟΕ, είναι αυτό με τους κορυφαίους αθλητές, αρκετοί από τους οποίους δεν βλέπουν με καλό…μάτι τον τρόπο με τον οποίο ασκείται η διοίκηση.

Αν θα το αλλάξει ή όχι και πολύ περισσότερο, αν μπορεί να…ενώσει ξανά την ΚΟΕ το νυν δ.σ είναι καθαρά θέμα του προέδρου και των συνεργατών του.
Σημειώνουμε ξανά,. Ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να στήνονται πανηγύρια και να γίνεται λόγος για δικαίωση μετά το πόρισμα της Επιτροπής Δεοντολογίας.
Υ.Γ: Έχουμε πάρει και τις δικές μας πληροφορίες, για όλα όσα προηγήθηκαν, πριν από την έκδοση του πορίσματος, αλλά σεβόμενοι την απόφαση που πάρθηκε, δεν επιθυμούμε (προς το παρών) να αποκαλύψουμε κάποιες από τις πληροφορίες μας.

Μιχάλης Παπαγεωργίου