Το πρόσωπο της ημέρας για το γαλάζιο κομμάτι της αιώνιας πόλης είναι ο Χρήστος Μανδάς. Στο ντεμπούτο του με την Λάτσιο, ο Έλληνας τερματοφύλακες κράτησε το μηδέν στο ντέρμπι Κυπέλλου με την Ρόμα και με μία καθοριστική επέμβαση στο τέλος έστειλε την ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι στα ημιτελικά.

«Όλοι μπορούμε να γίνουμε ήρωες για μία ημέρα», ήταν το εγκωμιαστικό ποστάρισμα από τον επίσημο λογαριασμό των λατσιάλι, με τον Μανδά να λέει σε άπταιστα ιταλικά «Forza Lazio»!

«Τι είδους βραδιά ήταν; Νιώθω πολύ χαρούμενος με το ντεμπούτο μου, ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσoυμε. Τώρα είμαι πολύ χαρούμενος που έπαιξα και κερδίσαμε αυτό το ντέρμπι. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς, τον κύριο Σάρι που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω.

Πότε κατάλαβα ότι θα αγωνιστώ; Στη σημερινή συνάντηση, στις 4 μ.μ.. Είμαι πάντα έτοιμος να αρπάξω τις ευκαιρίες και είμαι πολύ χαρούμενος που συνεργάζομαι με δύο τερματοφύλακες, όπως ο Προβεντέλ και ο Σέπε. Σε ποιον αφιερώνω τη νίκη; Είναι για τους φιλάθλους μας γιατί ξέρω ότι το ντέρμπι είναι πολύ σημαντικό για αυτούς και για την ομάδα μας», ήταν τα λόγια του Μανδά μετά το τέλος του μεγάλου ντέρμπι.