Μίλησε σε ΜΜΕ της πατρίδα του ο Τόνι Κοσκελα για το διαζύγιο με την ΑΕΛ και αποκάλυψε καθυστερήσεις στις πληρωμές των ποδοσφαιριστών.

«Ως προπονητής, πρέπει να σκέφτεσαι τα πράγματα από πολλές οπτικές γωνίες όταν υπάρχουν παίκτες στην ομάδα των οποίων οι μισθοί έμειναν πολύ πίσω, όπως συνέβη εδώ. Πιστεύω ότι αυτές οι εμπειρίες θα είναι χρήσιμες και στο μέλλον, και σίγουρα είμαι καλύτερος προπονητής σήμερα από όταν ξεκίνησα εδώ τον Οκτώβριο».

Για το επίπεδο του Κυπριακού πρωταθλήματος «Περάσαμε υπέροχα στην πόλη. Το πρωτάθλημα είναι υποτιμημένο. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί παίκτες και ως προπονητές υπάρχουν αρκετοί προπονητές με καλό βιογραφικό, οι οποίοι έχουν ένα υπόβαθρο μέχρι την ισπανική La Liga. Οι top-6 ομάδες έχουν μεγάλη ικανότητα με την μπάλα και ποιότητα στην επιθετική κατεύθυνση. Φυσικά, η επιρροή των προφίλ των παικτών μπορεί να θεωρηθεί και ως απειθαρχία – ειδικά στην αμυντική κατεύθυνση. Κάθε ομάδα έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα. Αυτό επηρεάζεται επίσης από την ταχεία ανατροπή τόσο στους παίκτες όσο και στους προπονητές».