Προηγήθηκε αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα με αντίπαλο τη Γεωργία η Εθνική μας ομάδα των Παίδων Κ17 σε φιλικό αγώνα που έγινε στην Περιστερώνα.

Οι Γεωργιανοί πήραν τη νίκη με 2-1 μετά από ένα δυνατό και ισορροπημένο αγώνα ενώ να θυμίσουμε πως στο πρώτο φιλικό την περασμένη Τρίτη, Κύπρος και Γεωργία εξήλθαν ισόπαλες 1-1.

Ο Μάριος Χατζηλευτέρη  με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την Εθνική μας στο 19ο λεπτό και ο Chubinidze ισοφάρισε για τη Γεωργία στο 36′. Οι Γεωργιανοί προηγήθηκαν στο σκορ στο 79′ με τον Gogilashvili, αποτέλεσμα που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος.

Ήταν δύο δυνατά και χρήσιμα φιλικά για την Εθνική μας η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ17 που θα γίνει στην Κύπρο τον ερχόμενο Μάιο και Ιούνιο.

Ο προπονητής της Εθνικής μας Χρύσης Μιχαήλ έδωσε χρόνο συμμετοχής και στους 22 ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στην κλήση ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στο δεύτερο αγώνα χρησιμοποίησε εντελώς διαφορετική εντεκάδα από ότι στον πρώτο αγώνα, βγάζοντας σημαντικά συμπεράσματα.

Η Εθνική Γεωργίας έχει προκριθεί στον Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων και μέσα από τους αγώνες που θα γίνουν το Μάρτιο, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει την πρόκριση της στην τελική διοργάνωση που θα γίνει στη χώρα μας.

Κύπρος (Χρύσης Μιχαήλ): Σάββας Μίχος, Παναγιώτης Χαραλάμπους (87′ Νικόλας Αχιλλέας Λυσάνδρου), Κυριάκος Στρούθου (87′ Κοσμάς Ιωάννου), Μάξιμος Πετούσης (63′ Χαράλαμπος Μιχάλας), Πέτρος Ιωάννου (63′ Χρύσης Ευαγγέλου), Χρίστος Λουκαϊδης (78′ Φίλιππος Κοκκινόφτας), Γιώργος Τζιωρτζής (87′ Ραφαήλ Δημοσθένους), Μάριος Χατζηλευτέρη (87′ Γαβριήλ Ψηλογένης), Θεόκλειτος Πολυχρονίου (87′ Μάριος Θεοχάρους), Στέφανος Βασιλείου (78′ Χρήστος Παπαδόπουλος),  Αννινος Νικολάου (78′ Σταύρος Δημοσθένους).