Σαν να μην υπήρχε διακοπή, ο ΠΑΟΚ συνέχισε με ταχύτητα από το… 2023 και συνέτριψε με 4-0 τον ΟΦΗ παραμένοντας στην κορυφή της Stoiximan Super League. Ταυτόχρονα διεύρυνε κάποια εντυπωσιακά και ταυτόχρονα ιστορικά σερί.

Πλέον η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου μετρά τουλάχιστον τρία γκολ σε καθένα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος (5-0 με Πανσερραϊκό, 3-0 με Λαμία, 1-4 με Αστέρα, 0-6 με Κηφισιά και 4-0 με ΟΦΗ), κάτι που έχει πετύχει μόνο άλλη μια φορά στην ιστορία του.

Ήταν την άνοιξη του 1998, όταν ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε διαδοχικά τα 3-2 με Πανηλειακό, 6-1 με Πανιώνιο, 4-4 με Απόλλωνα Σμύρνης, 4-1 με Παναχαϊκή και 1-3 με Βέροια, μέχρι να σταματήσει το σερί του ο Εθνικός κερδίζοντας στην Τούμπα (0-1).

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ πετυχαίνει 4+ γκολ σε τρία διαδοχικά ματς πρωταθλήματος για πρώτη φορά από το 2000. Τότε είχε ολοκληρώσει το πρωτάθλημα με 3-4 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, 5-0 επί της Καβάλας και 3-5 στα Τρίκαλα.

Οι Θεσσαλονικείς έχουν σημειώσει φέτος τουλάχιστον τρία γκολ στις 13 από τις 19 διαφορετικές ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει και έχουν 18 διαφορετικούς σκόρερ. Μόνο απέναντι σε ΑΕΚ (2-0) και Άρη (0-0) δεν έχουν βρει δίχτυα!

Οι οκτώ σερί νίκες του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα είναι το καλύτερο σερί του στο πρωτάθλημα από τη σεζόν 2018/19 του αήττητου πρωταθλήματος, όταν είχε κάνει εννιά διαδοχικές νίκες από τις 11 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Ιανουαρίου, προτού σπάσει το σερί του το 1-1 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ στις 3 Φεβρουαρίου. Αυτό είναι και το ρεκόρ στην ιστορία του και θα το καταρρίψει αν νικήσει τα ματς με Άρη εκτός και ΠΑΣ Γιάννινα εντός που ακολουθούν.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ έφτασε στις 20 πρώτες εμφανίσεις του με τον ΠΑΟΚ τα 7 γκολ και τις 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, ο Βούλγαρος έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του πρωταθλήματος (και από τότε που υπάρχει το συγκεκριμένο στατιστικό) με τρεις ασίστ σε δύο διαδοχικά παιχνίδια πρωταθλήματος, αφού πριν τις χθεσινές, είχε δώσει και άλλες τόσες στο 0-6 απέναντι στην Κηφισιά.