Το φετινό παραμύθι της Μπάγερ Λεβερκούζεν στη Bundesliga έχει φέρει σε τρομερά δύσκολη θέση την Μπάγερν Μονάχου, με τον Κέιν να κινδυνεύει να… κολλήσει και στον Κίνγκσλεϊ Κομάν την «κατάρα» που τον κυνηγάει!
Οι Βαυαροί υπέστησαν ήττα – σοκ από τη Βέρντερ Βρέμης την Κυριακή και σε συνδυασμό με τον τρόπο που οι «ασπιρίνες» έφτασαν στο φινάλε στο 3-2 επί της Λειψίας, η διαφορά από την κορυφή άνοιξε στους 7 βαθμούς.
Το σύνολο του Τούχελ βλέπει τους ποδοσφαιριστές του Τσάμπι Αλόνσο να… αρνούνται να χάσουν βαθμούς ή να θέσουν υπό διεκδίκηση την πρώτη θέση, με αποτέλεσμα να είναι αρκετά πιθανό για τον Χάρι Κέιν να μείνει γι’ ακόμα μια χρονιά στην καριέρα του δίχως τίτλο!
Με τη φανέλα της Τότεναμ όσα ευχάριστα κι αν έχει να θυμάται, θα τον «πονάει» το γεγονός πως ουδέποτε πήρε τίτλο στα χέρια του ως μέλος των Λονδρέζων…
Αν επιβεβαιωθεί το σενάριο της απώλειας της Bundesliga, τότε θα μείνει για πρώτη φορά στη δική του καριέρα, δίχως τρόπαιο σε Λίγκα και ο Κίνγκσλεϊ Κομάν!
Ο Γάλλος σε Ιταλία, Γαλλία και Γερμανία πανηγυρίζει κάθε χρόνο από ένα πρωτάθλημα και αυτή τη στιγμή υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος να δει το εκπληκτικό σερί του να σταματά. Και ίσως να… μπορούσε να κατηγορήσει τον Κέιν γι’ αυτό!