Νέος βοηθός προπονητής στο ΑΠΟΕΛ Perestroika ο Φοίβος Κωστή ο οποίος θα αντικαταστήσει τον coach Banys και θα είναι επίσης πρώτος προπονητής της ομάδας Κ-18.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Ο ΑΠΟΕΛ Perestroika ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον coach Φοίβο Κωστή. Ο κ. Κωστής αντικαθιστά τον coach Banys ως assistant coach της ανδρικής ομάδας και ως πρώτος προπονητής της Κ18. Ο Λιθουανός προπονητής αποχώρησε για προσωπικούς – οικογενειακούς λόγους από την ομάδα.

Βιογραφικό:

Ο coach Κωστής είναι απόφοιτος και κάτοχος Master of Sports Administration του Xavier University, Ohio USA. Στην Ελλάδα είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ Αθηνών με ειδικότητα στην Καλαθοσφαίριση.

Έχει παίξει επαγγελματικό μπάσκετ από το 1999-2012 στην Ελλάδα.

Ως βοηθός προπονητής έχει εργαστεί στον Ιωνικό Νίκαιας (Α1), Α.Σ. Καρδίτσα, Διαγόρα Δρυοπιδέων, Κόροιβο Αμαλιάδας, Πανελευσινιακό, Παγκράτι, Lycoming College και Xavier University (Graduate Assistant).

Έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε KAO Γέρακα (Β’ΕΣΚΑ), U18 Χολαργό, U15 A.Σ. Παπάγου, U12 Sabonis B.C Kaunas, Lithuania.

Καλωσορίζουμε τον coach Κωστή στον ΑΠΟΕΛ Perestroika και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες και τίτλους με την ομάδα μας».

enter " "