Δεν έχουν τέλος τα διθυραμβικά σχόλια για τον νεαρό άσο της Παλμέιρας, Έντρικ, τον οποίο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ήδη κάνει δικό της, με την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας να έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ένας απ΄αυτούς που κατάφεραν ήδη να δουν από κοντά τον Έντρικ και να κοντραριστούν μαζί του είναι και ο πρώην άσος της Ρεάλ, Χεσέ Ροντρίγκες, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρέθηκε στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα για λογαριασμό της Κοριτίμπα από όπου και αποχώρησε πρόσφατα, μαζί και με τον Ανδρέα Σαμάρη, καθώς η ομάδα υποβιβάστηκε στην β κατηγορία.

Ο Χεσέ ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις του για τον νεαρό επιθετικό πως έχει πολύ ταλέντο μέσα του, ενώ δεν του λείπει σχεδόν τίποτα από αυτά που χρειάζονται για να φτάσει στο κορυφαίο επίπεδο.

“…Έπρεπε να παίξω εναντίον του και τον είδα σε αρκετά παιχνίδια, Έχει δύναμη, γκολ, ντρίμπλα, του αρέσει να συναναστρέφεται και είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος παίκτης. Είναι πολύ εύκολο να τον συμπαθήσεις γιατί έχει πολύ ταλέντο…”

Θυμίζουμε πως για την περίπτωση του Έντρικ η Ρεάλ έβγαλε από τα ταμεία της ένα ποσό κοντά στα 60.000.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους, με τον νεαρό φορ να παίρνει πρόσφατα το βάπτισμα του πυρός και στην εθνική Βραζιλίας καθώς έκανε το ντεμπούτο του στις αναμετρήσεις για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση