Ο αμυντικός της Κόρδοβα, Ντράγκισα Γκουντέλι, υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της τελευταίας αναμέτρησης της ομάδας του, ωστόσο ο εμφυτεύσιμος απινιδωτής που έχει τοποθετήσει του έσωσε τη ζωή.

Μια ανατριχιαστική στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν στον αγώνα ανάμεσα στην Κόρδοβα και την Μελίγια. Ο αμυντικός της Κόρδοβα, Ντράγκισα Γκουντέλι, υπέστη τη δεύτερη καρδιακή προσβολή μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών, καταφέρνοντας ωστόσο να βγει και πάλι νικητής.

Πιο συγκεκριμένα, στο λίγο μετά το 25ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Σέρβος στόπερ και αδερφός του Νεμάνια Γκουντέλι, της Σεβίλλης, κατέρρευσε στο γήπεδο, χάνοντας τις αισθήσεις του. Δευτερόλεπτα αργότερα ωστόσο, ο 26χρονος σηκώθηκε μόνος του και στάθηκε ξανά στα πόδια του, εμφανώς ζαλισμενος.

Αμέσως ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι και ζήτησε από τους γιατρούς να μπουν στον αγωνιστικό χώρο για να παρέχουν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος σώθηκε λόγω ενός εμφυτεύσιμου απινιδωτή που είχε τοποθετήσει πριν από οκτώ μήνες, γνωρίζοντας φυσικά το πρόβλημα που έχει.