Ο Απόλλωνας προηγήθηκε στο Δασάκι, μπορούσε να το κάνει και 2-0 και 3-0 στο α’ ημίχρονο αλλά στο τέλος έτρεχε να προλάβει και μόλις που έσωσε τον βαθμό.
Συμφωνούμε με τον κόουτς Μιλόγεβιτς ότι ένας βαθμός είναι πιο γλυκός όταν τρέχεις να τον προλάβεις και τον προλαβαίνεις, αλλά ο Απόλλωνας δεν είναι ομάδα που μπορεί να μείνει ευχαριστημένη με την ισοπαλία έστω και αν αυτή ήρθε στο 89’.
Πέρασαν 40 ολόκληρες μέρες από την τελευταία φορά που πανηγύρισαν και δικαιολογημένα το κλίμα έγινε πολύ βαρύ, η μουρμούρα εντάθηκε και όλο αυτό οδήγησε κάποιους φίλους της ομάδας να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς.
Τον περίμεναν και του μετέφεραν κάποια πράγματα σε έντονο ύφος, με τον ίδιο να καλείται μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να αλλάξουν την εικόνα της ομάδας και να την βάλουν άμεσα στον σωστό δρόμο.
Πρέπει να θεωρείται δεδομένη και νέα κουβέντα με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη ο οποίος είδε ότι οι υποσχέσεις που του δόθηκαν δεν τηρήθηκαν. Παρά το γεγονός ότι ο Απόλλωνας ήταν βελτιωμένος και έκανε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, το ζητούμενο δεν ήρθε και η… κρίση βαθαίνει.