Σπουδαίο διπλό για την Κολωνία! Το σύνολο του Στέφεν Μπάουμγκαρντ πέρασε με 1-0 από την έδρα της Ντάρμσταντ, την προσπέρασε στην βαθμολογία και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Στο 16ο λεπτό η Κολωνία απείλησε με μακρινό σουτ του Κάινζ και έξι λεπτά αργότερα η κεφαλιά του Σέλκε δεν βρήκε στόχο.  Στο 41’ η Ντάρμσταντ απείλησε με τον Χόλαντ και στο 48’ ο Σούχεν είπε όχι στον Σέλκε.

Οκτώ λεπτά αργότερα το σουτ του Τίελμαν από καλή θέση ήταν άτσαλο, με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει αρκετά εκτός , ενώ στο 55’ η Ντάρμσταντ έφυγε στην κόντρα, με τον Σκάρκε να κάνει το πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και την μπάλα να περνάει εκατοστά δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Στο 57ο λεπτό ο Λιούμπισιτς πάτησε περιοχή από τα αριστερά, δοκίμασε το πλασέ, όμως ο Σβάμπε είχε την απάντηση. Στο 59’ ο Σούχεν έδιωξε με τις γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φινγκρέφε και τελικά ένα λεπτό αργότερα η Κολωνία έκανε το 0-1 με κοντινή προβολή του Σέλκε.

Στο 67’ η Κολωνία είχε ακυρωθέν γκολ με τον Βάλντσμιτ και στο 69ο λεπτό η απευθείας εκτέλεση φάουλ του  Κέμπε δεν στάθηκε ικανή για να νικήσει τον Σβάμπε.  Στο 89’ ο πορτιέρε των γηπεδούχων είπε όχι στον Βάλντσμιτ, με το 0-1 να παραμένει μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ: Σούχεν, Μαγκλίκα, Μίλερ, Κλάρερ, Χόλαντ, Μέλεμ(23’ Κέμπε), Γκάσουλα, Νουρνμπέργκερ(83’ Στόικοβιτς), Σέιντελ(65’ Πφάιφερ), Σκάρκε(83΄Κάριτς), Χόνσακ(65’ Βίλχεμσον)

ΚΟΛΩΝΙΑ: Σβάμπε, Κίλιαν(46’ Φινγκρέφε), Χούμπερς, Σαμπό, Χέινς, Μάρτελ, Λιούμπισιτς(90+3’ Ουτ), Τίελμαν, Κάινζ(46’ Βάλντσμιτ), Μάινα(85’ Όλεσεν), Σέλκε(73’ Τίγκες)