Μετά απ ό,τι έγινε με τους Ιντιάνα Πέισερς, οι άνθρωποι των Μιλγουόκι Μπακς κινήθηκαν αστραπιαία και προστάτευσαν την μπάλα του ιστορικού -για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο- αγώνα με τους Χιούστον Ρόκετς.

Η απώλεια της μπάλας του αγώνα με τους Ιντιάνα Πέισερς τη βραδιά του career high του Γιάννη Αντετοκούνμπο έγινε θέμα στα media, με αφορμή κιόλας την έντονη αντίδραση του Greek Freak στο unfair των φιλοξενούμενων.

Γι αυτό κιόλας, μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με τους Χιούστον Ρόκετς, τα ξημερώματα της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου, οι άνθρωποι των “Ελαφιών” ήταν υποψιασμένοι και κινήθηκαν αστραπιαία για να… φυγαδεύσουν την μπάλα με την οποία ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβηκε στην κορυφή της λίστας των ριμπάουντ των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο assistant director team security, Ντάνι Κάρτερ, πλησίασε άμεσα τον διαιτητή για να ζητήσει την μπάλα του αγώνα κι ακολούθως την… πάσαρε στον equipment manager της ομάδας, Έρικ Οφτσάρσκι. Ο δεύτερος είναι μάλιστα αυτός που έγραψε πάνω στην μπάλα την ημερομηνία, τον αντίπαλο και όλες τις λεπτομέρειες για το νέο ρεκόρ του Γιάννη Αντετοκούνμπο