Έξαλλοι με μια ακόμη διαιτησία είναι στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα, με τα Μέσα της Βαρκελώνης να τονίζουν ότι ο linesman του αγώνα με την Ατλέτικο προσπαθούσε να ακούσει κρυφά τι έλεγαν οι «μπλαουγκράνα» στα αποδυτήρια τους!

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ζοάο Φέλιξ που πήρε την… εκδίκηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η Μπαρτσελόνα κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε με 1-0 και να διατηρήσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Μπορεί οι «μπλαουγκράνα» να κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη, ωστόσο για μια ακόμη φορά έκαναν έντονα παράπονα για τη διαιτησία. Αυτή τη φορά, στο στρατόπεδο της Μπαρτσελόνα τα έβαλαν με τον Σάντσεθ Μαρτίνεθ λόγω των σφυριγμάτων του, δίνοντας έτσι συνέχεια στη μεγάλη κόντρα που έχουν δημιουργήσει με τους διαιτητές της La Liga.

Σύμφωνα με τα Μέσα της Βαρκελώνης, στην Μπαρτσελόνα επικρατεί έντονη ανησυχία για τις αποφάσεις των διαιτητών στα παιχνίδια της ομάδας, αλλά και με τη συμπεριφορά τους προς τον σύλλογο σε γενικότερα πλαίσιο.
Η Sport μάλιστα φέρνει ένα «καυτό» δημοσίευμα, τονίζοντας ότι ο linesman του χθεσινού αγώνα, προσπαθούσε να ακούσει κρυφά τις κουβέντες των «μπλαουγκράνα» έξω από τα αποδυτήρια τους.

Ο βοηθός φέρεται να προσπάθησε να κρυφακούσει, τόσο κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας, όσο και μετά το τελευταίο σφύριγμα, προκαλώντας την οργή των ανθρώπων της ομάδας, καθώς φέρεται να υπήρξε ένας καυγάς ανάμεσα στις δύο πλευρές.