Ο Ροναλντίνιο πιστεύει ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα κατακτήσει μια Χρυσή Μπάλα, κι ελπίζει να το κάνει ενώ αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Κιλιάν Μπαπέ βρίσκεται σε ένα διαχρονικό φλερτ με τη Ρεάλ Μαδρίτης τις τελευταίες σεζόν. Ωστόσο προς το παρόν ο Γάλλος επιθετικός εξακολουθεί να είναι παίκτης της PSG με συμβόλαιο τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Ιούνιο.

Σε συνέντευξή του στο Γαλλικό Πρακτορείο, ο Ροναλντίνιο εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Γάλλο να κατακτά μια Χρυσή Μπάλα με τον σύλλογο του Παρισίου. «Ο Κιλιάν Μπαπέ μπορεί να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα σε οποιαδήποτε ομάδα», παραδέχτηκε ο Ρόνι στο AFP την Κυριακή (03/12), αλλά ο Βραζιλιάνος θα ήθελε να την κερδίσει με την Παρί, «ένα μεγάλο κλαμπ».

«Ένας σπουδαίος παίκτης όπως αυτός μπορεί έχει την ευκαιρία να κερδίσει τη Χρυσή Μπάλα σε οποιαδήποτε ομάδα, αλλά καθώς αγαπώ την Παρί, θα ήθελα να το κάνει με την PSG», είπε ο πρωταθλητής του κόσμου 2002. «Ελπίζω ότι θα την κερδίσει. Είναι ένας καλός φίλος και πολύ σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του», συνέχισε.

«Η PSG είναι ένας σπουδαίος σύλλογος», επέμεινε ο Βραζιλιάνος, ο οποίος έχει γίνει πρεσβευτής του teqball, ενός νέου αθλήματος που συνδυάζει στοιχεία ποδοσφαίρου και πινγκ-πονγκ.

Το 2024 του Κιλιάν Μπαπέ υπόσχεται να είναι γεμάτο. Με τη λήξη του συμβολαίου του με την PSG τον Ιούνιο του 2024, θα είναι ελεύθερος να υπογράψει με τον σύλλογο της επιλογής του για την επόμενη σεζόν από την 1η Ιανουαρίου, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης τον φλερτάρει εδώ και αρκετά χρόνια.