Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκόραρε 22 από τους συνολικά 32 πόντους του σε τέταρτο δωδεκάλεπτο και παράταση, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση έχοντας ακόμη, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 40 λεπτά συμμετοχής!NBα «Ελάφια» μπήκαν πολύ καλά στο ματς και έκλεισαν το πρώτο δωδεκάλεπτο προηγούμενοι με 37-32, ενώ συνέχισαν την πολύ καλή εικόνα τους και στη δεύτερη περίοδο κλείνοντας το ημίχρονο στο +9 (74-65).

Οι Μπουλς, ωστόσο ανέβασαν την απόδοσή τους στο δεύτερο ημίχρονο, μπαίνοντας ξανά στη διεκδίκηση της νίκης, αφού με επί μέρους 17-24 στο τρίτο δωδεκάλεπτο μείωσαν στο καλάθι (91-89).

Το ματς έγινε θρίλερ

Στο τέταρτο δωδεκάλεπτο ανέλαβε δράση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που με 15 πόντους κράτησε «ζωντανούς» τους Μπακς, με την αναμέτρηση να εξελίσσεται στο απόλυτο… θρίλερ στο φινάλε.

Στα 30” πριν την λήξη ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν με 2/2 βολές μείωσε στον πόντο (117-116), με τον Λίλαρντ στα 8 δευτερόλεπτα να πηγαίνει στην γραμμή των βολών και με 1/2 βολές έδωσε ξανά στους Μπακς προβάδισμα δύο πόντων (118-116).

Στην τελευταία επίθεση, όμως οι Μπακς μάρκαραν με τα… μάτια και έδωσαν την ευκαιρία στον ΝτεΡόζαν με φλόουτερ να στείλει το ματς στην παράταση, ισοφαρίζοντας σε 118-118!

Γλίτωσαν το κάζο οι Μπακς

Στο έξτρα πεντάλεπτο, οι Μπουλς ξεκίνησαν με καλάθι και πήραν το πρώτο τους προβάδισμα στην αναμέτρηση, ωστόσο στη συνέχεια οι Μπακς κυριάρχησαν και με τέσσερις πόντους από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο πήραν διαφορά ασφαλείας.

Οι Μπουλς όμως αρνήθηκαν να παρατήσουν το ματς και δυσκόλεψαν μέχρι το φινάλε τους Μπακς που… φλέρταραν με την αυτοκτονία στο φινάλε αφού στα 12 δευτερόλεπτα πριν την λήξη της παράτασης ο ΝτεΡόζαν μείωσε σε 131-129!

Στα 10” πριν το φινάλε οι Μπουλς έστειλαν την γραμμή των βολών τον Λίλαρντ, που ευστόχησε και στις δύο διαμορφώνοντας το 133-129 «καθαρίζοντας» ουσιαστικά τη νίκη για τους Μπακς.

Για τους Μπουλς συγκλονιστική εμφάνιση πραγματοποίησε ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν που είχε 41 πόντους και 11 ασίστ σε 42 λεπτά συμμετοχής, όμως η απίστευτη εμφάνισή του δεν ήταν αρκετή για τους «Ταύρους».