Ο Απόλλωνας νίκησε και αποδοκιμάστηκε..

Φανταστείτε τι θα γινόταν αν δεν το έβαζε ο Πέρετζ στην τελευταία φάση του αγώνα ή πολύ περισσότερο αν το έβαζε ο Ρόσι μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα.

Ο Απόλλωνας έψαχνε τη νίκη για να κλείσει θετικά το 2023 και να ηρεμήσει αλλά με τον τρόπο που ήρθε αυτή, η μουρμούρα συνεχίζεται.

Θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα να έμενε το 3-1 μέχρι και το φινάλε καθώς και οι ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν να πάνε στην κερκίδα να χειροκροτήσουν τον κόσμο να πάρουν και αυτοί ένα χειροκρότημα.

Αντ’ αυτού άκουσαν αποδοκιμασίες και ούτε που πλησίασαν την ανατολική του «Στέλιος Κυριακίδης».

Από την άλλη όμως έδειξαν ότι είναι μια ομάδα που δεν τα παρατά μέχρι να ακουστεί το τελικό σφύριγμα του διαιτητή.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, ο Απόλλωνας έδωσε το τελευταίο παιχνίδι μιας χρονιάς η οποία ήταν η χειρότερη από τότε που ανέλαβε την ομάδα ο Νίκος Κίρζης.

Μια χρονιά που τον άφησε εκτός Ευρώπης μετά από μια 10ετία και τον φέρνει να παλεύει την δεδομένη στιγμή όχι για πρωτάθλημα  αλλά για να μπει στην 6άδα.

Είναι σημαντικό που κλείνει με νίκη την χρονιά, θα έχουν την ευκαιρία να ανασυνταχθούν και ο νέος προπονητής θα αναλάβει την ομάδα με τέσσερις βαθμούς και όχι περισσότερους από την 6η θέση που για την ώρα είναι ρεαλιστικός στόχος στο πρωτάθλημα.

Χρίστος Χρίστου