ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΕΡΓΙΟΥ: «Είναι ΗΡΩΕΣ οι ποδοσφαιριστές της Πέγειας 2014» (ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BALLA)

Τον μάθαμε σαν προπονητή μέσα από εκείνη την μεγάλη πορεία με την Ομόνοια 29ης Μαίου που από το αγροτικό την έφερε μέχρι και την β’ κατηγορία, ενώ νωρίτερα είχε και μεγάλες επιτυχίες με ομάδες μικρότερων ηλικιών αλλά και στο πλευρό άλλων προπονητών.
Ο Μιχάλης Σεργίου από ένα άλλο πόστο πλέον, αυτό του Τεχνικού Διευθυντή στην Πέγεια 2014 μας παραχώρησε μια πολύ όμορφη και ενδιαφέρουσα συνέντευξη η οποία θα συζητηθεί.
Είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δικαιούται να έχει άποψη και την εκφράζει.
Δεν διστάζει να είναι και καυστικός με κάποια θέματα, ενώ αποθεώνει τους ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας του.

Συνέντευξη στον Χρίστο Χρίστου

Πλέον σε βλέπουμε σε νέο ρόλο, αυτόν του Τεχνικού Διευθυντή, πόσο διαφορετικός είναι από αυτόν του προπονητή; «Είναι ένας νέος ρόλος για εμένα ο οποίος μου αρέσει και ταυτόχρονα με εξιτάρει. Είναι κάτι πολύ διαφορετικό από τον ρόλο στον οποίο με έχετε συνηθίσει, αυτόν του προπονητή. Ένας Τεχνικός Διευθυντής βάζει τις βάσεις σε μια ομάδα που δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, μάλλον πολύ δύσκολο. Με βάση τα δεδομένα της ομάδας οικονομικά και άλλα θα καταρτίσει το ρόστερ και με το υλικό παλιό και νέο να επιλέξει τον κατάλληλο προπονητή ο οποίος θα μπορέσει να διαχειριστεί όσο πιο σωστά γίνεται αυτό το υλικό. Όταν προσλάβει το νέο προπονητή ο Τεχνικός Διευθυντής πρέπει να έχει άψογη συνεργασία μαζί του όπως έχω εγώ με τον Τζέισον (Πάντσεον) και να μεριμνά να του παρέχεται ότι χρειάζεται. Μιλώντας για τον εαυτό μου όσον αφορά τον καταρτισμό του ρόστερ, συνδυάζω και το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και το κομμάτι χαρακτήρα στους ποδοσφαιριστές. Θέλω έναν συνδυασμό των δύο. Και επειδή μιλάμε για ποδοσφαιριστές και βλέπουμε πολλούς να κατεβαίνουν από την α’ κατηγορία στην β’ κατηγορία και περιμένουν κάποιοι να κάνουν την διαφορά, δεν είναι έτσι. Παίκτες κράχτες που λέμε που έρχονται από την α’ κατηγορία είναι δύσκολο να προσαρμοστούν. Άλλο το όνομα και άλλο τι μπορεί κάποιος να προσφέρει σε μια άλλη κατηγορία. Αυτό το γνωρίζω πολύ καλά και γι’ αυτό προσπαθώ να φέρνω ποδοσφαιριστές που να ταιριάζουν στην κατηγορία. Δεν λέω, υπάρχουν και παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά αλλά δεν είναι εύκολο. Ένας Τεχνικός Διευθυντής δεν δουλεύει μόνο για μια μεταγραφική περίοδο αλλά συνεχώς κοιτάζει την αγορά, τους ποδοσφαιριστές ώστε πάντα να είναι έτοιμος ενόψει και των μεταγραφικών περιόδων που ακολουθούν. Ο προγραμματισμός δεν σταματά ποτέ, ενώ  πρέπει να κοιτάζει και τις Ακαδημίες, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της κάθε ομάδας και να κρίνει ποιοι από αυτούς μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ. Είναι σημαντικό το τελευταίο σε ομάδες όπως η Πέγεια 2014».

«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ»

Η Πέγεια 2014 σου έδωσε την ευκαιρία να την φτιάξεις ενόψει και της τρέχουσας σεζόν στην β’ κατηγορία, πως είναι τα πράγματα εκεί; «Αρχίσαμε καλά και σε διοικητικό και σε αγωνιστικό επίπεδο αλλά κάποιες δυσκολίες στην πορεία έφεραν κάποια θέματα. Η αδυναμία κάποιων ανθρώπων να βοηθήσουν όπως είχαν υποσχεθεί και ήταν κοντά έως ενός σημείου, ανάγκασε το δ.σ. να παραιτηθεί. Πρόσφατα είδατε και την γραπτή δήλωση του προέδρου. Πλέον έχει αναλάβει μια επιτροπή η οποία προσπαθεί να βρει λύσεις στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η ομάδα εδώ και δύο μήνες».

«ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΕΓΕΙΑΣ 2014 ΕΙΝΑΙ ΗΡΩΕΣ… ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΕΒΑΣΜΟΥ»

Πόσο επηρεάζονται οι ποδοσφαιριστές από όλο αυτό που συμβαίνει; «Μόνο με μια λέξη θα χαρακτηρίσω τους ποδοσφαιριστές μας… ΗΡΩΕΣ. Αξίζουν τον σεβασμό όλων. Αν ήταν άλλοι σίγουρα θα δημιουργούσαν προβλήματα. Δεν λέω, όλοι θέλουν να πληρώνονται όταν κάνουν μια συμφωνία. Η στάση τους με κάνει να νιώθω περήφανος και δικαιωμένος για τις επιλογές μου. Όπως είπα και πριν, πρώτο μου μέλημα δεν είναι μόνο το αγωνιστικό αλλά και το κομμάτι χαρακτήρας, ο συνδυασμός αυτών των δύο και βλέπω ότι αυτή η τακτική μου βγήκε την δεδομένη στιγμή και με αφορμή τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στην ομάδα. Όχι μόνο δεν δημιουργούν πρόβλημα αλλά δουλεύουν πολύ, πεισμώνουν και σε κάθε παιχνίδι παρουσιάζονται βελτιωμένοι».

«ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο ΠΑΝΤΣΕΟΝ»

Για τον προπονητή και την επιλογή σου να προσλάβεις έναν άνθρωπο ο οποίος μπήκε για πρώτη φορά στην προπονητική αφού μόλις είχε σταματήσει το ποδόσφαιρο; «Νιώθω μεγάλη χαρά και δικαίωση για την επιλογή μου. Ο Τζέισον Πάντσεον πέραν από ένας πολύ καλός φίλος πλέον, αποδεικνύει κάθε μέρα που περνά πόσο σωστός είναι στην δουλειά του. Δεν είναι εύκολο για κάποιον μόλις κρεμάει τα παπούτσια να μπαίνει στην προπονητική. Είχε και ένα ρίσκο η επιλογή αλλά όλες αυτές οι ανησυχίες αν μπορούν να χαρακτηριστούν ανησυχίες, πολύ γρήγορα χάθηκαν βλέποντας τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει. Εξελίσσεται συνεχώς και είναι μεταδοτικός προς τους ποδοσφαιριστές. Αυτά δεν τα λέω μόνο εγώ που τα βλέπω αλλά και οι ίδιοι οι αριθμοί της ομάδας. Κρατάμε στατιστικά και βλέπουμε ότι ο ίδιος βελτιώνεται και μαζί του βελτιώνεται και η ομάδα. Το λέω με σιγουριά ότι ο Τζέισον Πάντσεον έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του. Δεν θα πω ότι είναι ο καλύτερος για να μην φανώ υπερβολικός αλλά είναι από τους καλύτερους προπονητές και σύντομα δεν θα βρίσκεται στην β’ κατηγορία της Κύπρου αλλά πιο ψηλά»

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η φετινή Πέγεια 2014; «Αν βρεθεί τρόπος και λυθούν τα οικονομικά θέματα που αντιμετωπίζουμε τότε έχουμε το υλικό να διεκδικήσουμε ακόμα και την άνοδο. Εξάλλου μέχρι τώρα το δείξαμε στο γήπεδο. Είναι σημαντικό σε μια ομάδα να υπάρχει υγεία καθώς αυτό φέρνει και όλα τα υπόλοιπα».

Είσαι σε μια ομάδα με μια από τις πιο μακρινές έδρες από όλες τις ομάδες της ΚΟΠ, πόσο δύσκολο είναι αυτό; «Αυτό είναι το πιο δύσκολο πράγμα στον καταρτισμό του ρόστερ σε συνάρτηση με το μπάτζετ της ομάδας. Κάποιος ποδοσφαιριστής για να έρθει να παίξει στην ομάδα μας θα ζητήσει πολύ περισσότερα από το να πάει να παίξει σε μια ομάδα άλλης πόλης. Η απόσταση ανάμεσα σε Λευκωσία-Λάρνακα και Λεμεσό είναι πολύ μικρή και είναι πιο εύκολο να πειστεί ένας ποδοσφαιριστής με λιγότερα χρήματα για να πάει να αγωνιστεί. Η μεγαλύτερη απόσταση των πόλεων που προανέφερα, ακόμα και της Αμμοχώστου είναι 50 λεπτά. Στην Πέγεια 50 λεπτά είναι η κοντινότερη επαρχία πέραν της Πάφου που είναι η Λεμεσός. Μας δυσκολεύει πολύ αυτό και στο θέμα μπάτζετ και γι’ αυτό κάνουμε περισσότερες επιλογές ξένων, την στιγμή που θέλουμε να στηρίξουμε τον Κύπριο ποδοσφαιριστή».

Παρόλα αυτά καταφέρατε να φτιάξετε μια ομάδα με πολύ καλό κορμό με νεαρούς εξελίξιμους ποδοσφαιριστές: «Ναι έχετε δίκαιο, ήταν ένας από τους στόχους μας αυτός. Θέλαμε να φτιάξουμε μια ομάδα με έναν κορμό με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, νεαρό κορμό για να μπουν οι βάσεις και για τα επόμενα χρόνια».

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΠΛΑΓΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ»

Είχατε κρούσεις από άλλες ομάδες για ποδοσφαιριστές σας ενόψει και των επόμενων μεταγραφικών περιόδων; «Εδώ θέλω να πω κάτι πολύ σημαντικό και καθόλου θετικό. Δεν είναι μυστικό ότι αντιμετωπίζουμε κάποια οικονομικά θέματα για τα οποία έχω αναφερθεί πιο πάνω και επειδή το γνωρίζουν αυτό κάποιοι, προσπαθούν με πλάγιο τρόπο να προσεγγίσουν ποδοσφαιριστές μας ενόψει και τον επόμενων μεταγραφικών περιόδων. Όπως είπα και πριν έχουμε ποδοσφαιριστές καλούς χαρακτήρες και μας ενημερώνουν για όλα. Δεν τιμά κανέναν όλο αυτό που γίνεται. Δεν γίνεται εκμεταλλευόμενοι κάποια προβλήματα μας να κινούνται… υπόγεια για ποδοσφαιριστές μας. Να τους στείλω ένα μήνυμα ότι αυτό που γίνεται δεν θα μας επηρεάσει».

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Η ΕΝΠ… ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ»

Γνωρίζεις πολύ καλά το πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας, πως βλέπεις την φετινή σεζόν; «Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με τα τελευταία χρόνια. Καμιά ομάδα ακόμα δεν έχει ξεχωρίσει. Από τον Ολυμπιακό και την Ένωση Νέων Παραλιμνίου περίμενα περισσότερα πράγματα λόγω ονόματος και φανέλας περισσότερο, γιατί κακά τα ψέματα είναι δύο ομάδες που δεν συνάδει με το βεληνεκές τους να βρίσκονται στην β’ κατηγορία».

Ποιες ομάδες βλέπεις να παίρνουν το εισιτήριο για την α’ κατηγορία; «Ολυμπιακός και Ένωση Νέων Παραλιμνίου είναι τα δύο μεγάλα φαβορί για την άνοδο και λόγω μπάτζετ και λόγω αυτών που είπα πριν, ονόματος, φανέλας, εκτοπίσματος, κόσμου και δεν αξίζουν να βρίσκονται στην β’ κατηγορία. Ιστορικά αξίζουν να είναι στα μεγάλα σαλόνια αν και το ρόστερ της Ένωσης δεν μου εμπνέει τόση εμπιστοσύνη, θέλει κάποιες αλλαγές και φαντάζομαι οι άνθρωποι εκεί θα τις κάνουν στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Από κει και πέρα όλα παίζονται, όλες οι ομάδες είναι κοντά αγωνιστικά. Είναι η ομάδα του Ύψωνα, είναι η Ομόνοια Αραδίππου είναι η Ομόνοια 29ης Μαίου, είναι η δική μας ομάδα και κάποιες άλλες».

Δηλαδή δεν το περιμένεις πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων; «Όχι βέβαια, το είπα και πριν ότι θα είναι ανταγωνιστικό. Ακόμα και όταν ο Ολυμπιακός άρχισε με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και κάποιοι έλεγαν ότι θα ξεχωρίσει, εγώ τους έλεγα ότι θα χάσει βαθμούς, όπως βαθμούς θα χάσουν και άλλες ομάδες. Με απογοήτευσαν με την πορεία τους η ομάδα της ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και του ΑΣΙΛ καθώς με τους προϋπολογισμούς που διαθέτουν και τα ρόστερ τους δεν κάνουν την πορεία που θα περίμεναν οι περισσότεροι και θα ήθελαν και οι ίδιοι».

«ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ 5Ο-6Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ»

Με αφορμή το τελευταίο που είπες όταν αναφέρθηκες και στα μπάτζετ, πόσο ρόλο παίζουν τα μπάτζετ στην β’ κατηγορία; «Παίζουν τον ρόλο τους αλλά δεν είναι αυτά που παίζουν ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να ακούω προπονητές ή παράγοντες μετά από μια ήττα να επικαλούνται τα μπάτζετ και να λένε ότι ο αντίπαλος έχει τριπλάσιο ή τετραπλάσιο μπάτετ, ενώ το ίδιο να κάνουν και στις νίκες, ότι δηλαδή κατάφεραν με μικρότερο μπάτζετ να νικήσουν. Τα πράγματα δεν μένουν κρυφά, γνωρίζουμε και ανθρώπους άλλων ομάδων και γενικά ανθρώπους της κατηγορίας. Ξέρουμε ότι έχουν το χαμηλότερο μπάτζετ Ερμής και ΜΕΑΠ και μετά ακολουθούν κάποιες άλλες. Εμείς έχουμε το 5ο-6ο μικρότερο μπάτζετ της κατηγορίας και είμαστε μόλις 4 βαθμούς μακριά από την κορυφή».

Το μήνυμα σου στους φίλους της Πέγειας 2014: «Δεν θα στείλω μόνο στον κόσμο μήνυμα. Θα στείλω σε όλους στην Πέγεια. Και στην τοπική αρχή και τους επιφανείς φίλους της ομάδας να έρθουν κοντά να βοηθήσουν. Θέλουμε την στήριξη τους, ειδικά οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι απέδειξαν κάτω από δύσκολες συνθήκες ότι τιμούν την φανέλα που φορούν και αξίζουν την στήριξη όλων».

«ΑΠΟΕΛ, ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΦΟΣ FC Η ΤΡΙΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ»

Παρακολουθείς το πρωτάθλημα στην α’ κατηγορία; «Και βέβαια το παρακολουθώ».

Πως βλέπεις τα πράγματα να εξελίσσονται εκεί, ειδικά για την μάχη στα ψηλά της βαθμολογίας; «Η τριάδα που είναι αυτή την στιγμή στην κορυφή περιμένω ότι θα πάει μέχρι τέλους για τον τίτλο. ΑΠΟΕΛ, Άρης και Πάφος FC. Παρά τα οικονομικά προβλήματα το ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί γιατί το ΑΠΟΕΛ πάντα είναι ΑΠΟΕΛ, έχει το DNA του πρωταθλητή, έχει την στόφα και θα το παλέψει. Από κει και πέρα θα εξαρτηθεί από την συνέπεια της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης αν θα είναι εκεί και αυτές δυνατά να διεκδικήσουν τον πρωτάθλημα. Το ίδιο συμβαίνει και στα χαμηλά. Ακόμα και την Δόξα την περιμένω να διεκδικήσει την παραμονή της. Από τις ομάδες που ανέβηκαν μου άρεσε περισσότερο η ΑΕΖ, ενώ και ο Οθέλλος έδειξε καλά στοιχεία αλλά περιμένω ότι στο τέλος θα παλέψουν πέντε ομάδες, ο Εθνικός, ο Οθέλλος, η Καρμιώτισσα, η ΑΕΖ και η Δόξα για να αποφύγουν τις τρεις τελευταίες θέσεις».

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα 0-0: Η ισοπαλία στέρησε όνειρα για σεντόνι και για τίτλο! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα δεν κατάφεραν να βρουν το νικητήριο τέρμα και...

Έκανε πάρτι η Λανς κόντρα στη Λυών! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Ντέρμπι μόνο στην θεωρία ήταν η αναμέτρηση με την...

Σοβαρό πρόβλημα για τον Πόιθρες: Αντιμετωπίζει ημιπάρεση!

Με ένα σοβαρό πρόβλημα επέστρεψε από τους αγώνες της Ακτής...

Η Νάπολι… έλιωσε στο καυτό Ντιέγκο Μαραντόνα την απογοητευτική Γιουβέντους! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Εφτάψυχη Νάπολι, τέζαρε τη Γιουβέντους! Οι «παρτενοπέι» επικράτησαν με 2-1 της Γηραιάς Κυρίας και...

Μεντιλίμπαρ: «Όταν ήρθα ήμασταν αρκετά πίσω – Τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-0 του Βόλου στην αυλαία της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League...

Αλμέιδα: «Η νοοτροπία μου είναι να είμαστε πρώτοι, η μάχη πλέον δεν εξαρτάται από εμάς»

Την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super...

Τερίμ: «Αυτό που έγινε στο τέλος του αγώνα με τον Ιωαννίδη το βλέπουμε στο βόλεϊ»

«Αυτοκτονία» του Παναθηναϊκού στο Ηράκλειο, καθώς ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»,...

Η Μαγιόρκα σόκαρε την Τζιρόνα!

Πρωτάθλημα τέλος στις Βαλεαρίδες για την Τζιρόνα. Η ομάδα...

Stoiximan Super League: Η ώρα της κλήρωσης και τα κριτήρια ισοβαθμίας σε playoffs και playouts…

Την Κυριακή (03/03) ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super...

Ο Καραλής στον αγώνα της ζωής του: Κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου με 5,85μ.!

Ο Εμμανούλ Καραλής ήταν συγκλονιστικός, κατάφερε να σπάσει δύο φορές το...

Ο Ρόμπι Κιν είδε τον Ολυμπιακό απέναντι στον Βόλο…

Ο Ολυμπιακός ήταν επιβλητικός απέναντι στον Βόλο, του οποίου επικράτησε 3-0...

ΤΕΛΟΣ ο Νικολάου από την Αναγέννηση Δερύνειας…

Το ΔΣ της Αναγέννησης βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να...

Η καλύτερη απάντηση, είναι η άνοδος στην 2η θέση! (ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ)

Αποκλείστηκε από το κύπελλο κόντρα στον Απόλλωνα, την πείραξε,...

Πήγε στο +7… και το ακουστικό στην ΑΡΕΝΑ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Το ΑΠΟΕΛ πήρε το πρώτο από τα τρία ντέρμπι...

Ομόνοια, είναι πολλές οι…προκλήσεις! (ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ)

Η Ομόνοια έχει ενώπιών της μία σειρά από προκλήσεις...

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης για το 1 εκατ. ευρώ…

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση με αριθμό 2722 του Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής (3/3)...

Stoiximan Super League: Η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας, έτσι πάνε οι ομάδες στα playoffs και playouts!

Την Κυριακή (03/03) ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super...

Ολυμπιακός – Βόλος 3-0: Με τριάρα και ασταμάτητο Ελ Κααμπί μπαίνει “καυτός” στα playoffs!

Ο Ολυμπιακός συνέχισε το σερί του με τρίποντο στην τελευταία...

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-2: Έκανε τη δουλειά του και μπήκε πρώτος στα playoffs!

Ο ΠΑΟΚ με δύο γκολ των Τάισον και Μπάμπα στο δεύτερο...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ: «Έρχεται Κύπρο για υπογραφές ο επενδυτής…»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή...

Επίσημη τοποθέτηση (από τον αντιπρόεδρο του ΑΠΟΕΛ) για το συμβόλαιο του Σα Πίντο…

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου, όντας φιλοξενούμενος στην...

«Ήδη ανανεώσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές, έρχονται ανακοινώσεις»

Στην αποκάλυψη ότι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ συμφώνησε ήδη...

ΟΦΗ – Παναθηναϊκός 2-2: Μπλόκο στο “Γεντί Κουλέ” και τέταρτο το τριφύλλι…

Ο ΟΦΗ πήρε την ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στο...

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΕΟ…

Το ΑΠΟΕΛ θα πάει σαν πρωτοπόρο στη Λεμεσό και...

Άρης – ΑΕΚ 3-3: Επτάψυχοι οι Θεσσαλονικείς πήραν την ισοπαλία στο 97′ και έριξαν την Ένωση από την κορυφή!

Συγκλονιστικό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης με Άρη και ΑΕΚ...

Κηφισιά – Παναιτωλικός 2-2: Ισοπαλία που δεν άρεσε σε κανέναν στην Καισαριανή!

Ισόπαλο 2-2 έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Κηφισιά και...

Η στρατηγική του κόουτς, το προβάδισμα (οι επιστροφές) και το τεράστιο πάθος ΟΛΩΝ!

Νίκησε τον Άρη με τον ίδιο τρόπο. Πήρε βαθμό...

Ομολογία σοκ:Σύροι μετανάστες έριξαν το άψυχο κορμί του παιδιού τους στη θάλασσα… (ΒΙΝΤΕΟ)

Υπόθεση ανθρωποκτονίας, πρόκλησης θανάτου λόγο αμέλειας και έκθεσης παιδιού...

ΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ…

Έτσι είναι για το ΑΠΟΕΛ, οι οργανωμένοι οπαδοί του...

«Έχουμε προβλήματα, αλλά έχουμε το DNA, έχουμε την καλύτερη ομάδα»

Ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Χάρης Φωτίου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή...

Η Μπολόνια κούνησε σεντόνι μέσα στο Μπέργκαμο!

Η Μπολόνια κέρδισε με 2-1 μέσα στην έδρα της...

ΣΑΤΣΙΑΣ: «Δεν σκεφτόμαστε καν την διαβάθμιση…»

Μετά τη νίκη επί της ΑΕΖ, ο προπονητής του...

ΣΤΕΒΟΒΙΤΣ: «Χάσαμε από μια άτυχη στιγμή…»

Μετά την ήττα από τον Εθνικό, ο προπονητής της...

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Διπλή η κορυφή… και η μάχη καλά κρατεί! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ-ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

Πέρασε άλλη μια αγωνιστική στην β' κατηγορία, η 7η...

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ…

Αν θέλουν να έχουν βλέψεις για την 3η θέση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Θέλω να ανέβει η Ομόνοια 29ης Μαίου…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό είπε ο Κώστας Μαλέκος στο 106ο επεισόδιο της...

Το μήνυμα του Μαλέκου στον Σπιλέφσκι… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μαλέκος στο 196ο επεισόδιο της εκπομπής «Balla...

ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ…

Όποιος προλάβει πλέον, για να πάρει την υπογραφή του...

Γι’ αυτό ο ρεφ σφύριξε τη λήξη πριν το γκολ της Ρεάλ Μαδρίτης! (ΒΙΝΤΕΟ)

Για ποιο λόγο ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του...

ΑΠΟΕΛ 1-0 ΠΑΦΟΣ FC: Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο! (ΦΩΤΟΣ-ΒΙΝΤΕΟ)

H πρώτη νίκη του ΑΠΟΕΛ στα πλέι οφ είναι...

ΟΜΟΝΟΙΑ 29Μ. 3-0 ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Έκανε επίδειξη δύναμης η ομάδα του Τούτιτς! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ/ΦΩΤΟΣ/ΒΙΝΤΕΟ)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φάμπιο που πέτυχε δύο γκολ,...

Η στρατηγική του κόουτς, το προβάδισμα (οι επιστροφές) και το τεράστιο πάθος ΟΛΩΝ!

Νίκησε τον Άρη με τον ίδιο τρόπο. Πήρε βαθμό...

To ΠΡΟ-ΠΟ του Μαλέκου για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τις προβλέψεις που έκανε ο Κώστας Μαλέκος στο...

ΓΑΜΟΣ-ΑΕΚ

Ο Ανδρέας Παττίχης πάντρεψε ένα ακόμα ΑΕΚΤΖΗ. Στη φωτό με...

INSTAGRAM