Η Μπιλμπάο κέρδισε με 4-0 τη Ράγιο Βαγιεκάνο, μείωσε στο τρίποντο τη διαφορά της από Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα και κάνει όνειρα τετράδας.

Στο 13ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Γουρουθέτα και στο 22’ ο Σάνσετ έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Γουρουθέτα πλάσαρε από κοντά για το 1-0.

Στο 26’ το σουτ του Σις πέρασε μόλις έξω όπως κι εκείνο του Ινιάκι στο 28’ ενώ στο 47’ ο Ινιάκι έκανε το γύρισμα από δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Εσπίνο και κατέληξε στα δίχτυα της Ράγιο για το 2-0.

Στο 53’ οι Ινιάκι και Νίκο άλλαξαν όμορφα αλλά το σουτ του πρώτου πέρασε ελάχιστα έξω και στο 58’ την ίδια τύχη είχε και η κεφαλιά του Λεζέν. Μάλιστα στο 64ο λεπτό ο Γουρουθέτα έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ινιάκι με πλασέ στο πίσω δοκάρι έγραψε το 3-0. και στο 68’ ο Νίκο Ουίλιαμς διαμόρφωσε το 4-0 με όμορφο πλασέ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Σιμόν, Ντε Μάρκος (75’ Μουνιαΐν), Λέκουε, Βιβιάν (83’ Νολοσκαΐν), Παρέδες, Ντε Γαλαρέτα 80’ Μπερενγκέρ), Βέσγα, Σάνσετ (75’ Γιούρι), Ι.Ουίλιαμς (80’ Πράδος), Γουρουθέτα, Ν.Ουίλιαμς

ΡΑΓΙΟ: Ντιμιτριέβσκι, Λεζέν, Μπάλιου, Εσπίνο, Μουμίν, Ουνάι Λόπεθ (54’ Ντε Φρούτος), Άλβαρο Γκαρσία, Όσκαρ Βαλεντίν (54’ Κίκε), Παλαθόν (54’ Τρέχο), Σις, Καμέγιο (68’ Φαλκάο).