Χέρι χέρι στα τάρταρα οδηγούνται Θέλτα και Κάντιθ οι οποίες έμειναν στο 1-1 στο «Μπαλαΐδος» και παρέμειναν στις επικίνδυνες θέσεις. Χωρίς νίκη για πάνω από τρεις μήνες και οι δύο ομάδες!

Στο 9ο λεπτό ο Λάρσεν αστόχησε μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Ντε λα Τόρε και στο 16’ ο Αλέχο έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Ράμος με φοβερή κεφαλιά έγραψε το 0-1.

Τρία λεπτά αργότερα ο Χιλ έσωσε μετά από σουτ του Μινγκέθα και στο 26’ ο Φάλι έσωσε εντυπωσιακά μετά από σουτ του Λάρσεν. Στο 32ο λεπτό η Κάδιθ έμεινε με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε ο Τσουστ με απ’ ευθείας κόκκινη.

Στο 39’ ο Χιλ έβγαλε και το πλασέ του Ιάγο Άσπας και στο 45+1’ το φοβερό σουτ του Τάπια πέρασε ελάχιστα έξω.

Τελικά στο 56ο λεπτό ο Ντε Λα Τόρε σήκωσε όμορφα για τον Μανού που έκανε με τη μία το γύρισμα από αριστερά και ο Λάρσεν εξ επαφής πλάσαρε για το 1-1.

Στο 71ο λεπτό ο Χιλ είπε όχι και σε νέο πλασέ του Άσπας και σο 90+2′ απέκρουσε εντυπωσιακά και την κεφαλιά του Μπάμπα.

ΘΕΛΤΑ: Γκουαΐτα, Στάρφελτ (53’ Σοτέλο), Μινγκέθα, Βάσκεθ (53’ Πέρεθ), Ουνάιν Νούνιεθ, Μανού Σάντσεθ (80’ Ρίστιτς), Τάπια, Ντε λα Τόρε (90+1′ Ντοτόρ), Άσπας, Μπάμπα, Λάρσεν (90+1′ Δουβίκας)

ΚΑΝΤΙΘ: Χιλ, Φάλι, Καρκελέν, Ερνάντεθ, Τσουστ, Άλεξ Φερνάντεθ, Αλκαράθ (90+1′ Ντιακιτέ), Αλέχο (77’ Μάξι Γκόμες), Σομπρίνο (77’ Πιρές), Μαρτί (38’ Εμπαγέ), Ράμος (77’ Θαλδούα).

 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ