«Βόμβα» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πρώτο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία ο Γκρέιαμ Πότερ, που συναντήθηκε ήδη με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να λάβει χώρα το deal, είναι ο Έρικ Τεν Χαγκ να μην βελτιώσει τα αποτελέσματα της ομάδας, έως ότου η INEOS «μπει» και επίσημα στους «κόκκινους διαβόλους»!

Μπορεί η απόφαση του Γκρέιαμ Πότερ να αφήσει το έργο του στην Μπράιτον και να γίνει ο πιο ακριβός προπονητής που έχει μετακινηθεί ποτέ από ομάδα της Premier League σε μία άλλη, την Τσέλσι, να μην του βγήκε σε καλό, όμως ουδείς μπορεί να πει ότι ο Άγγλος coach έπαψε να είναι περιζήτητος.

Αυτή την παράγραφο γράφαμε στις 22 Οκτωβρίου, όταν ο Γκρέιαμ Πότερ αποτελούσε βασικό υποψήφιο για τον πάγκο της Νάπολι, όμως ο ίδιος απέρριπτε κάθε λογής συζήτηση, διότι περίμενε μήπως απολυθεί ο Έρικ Τεν Χαγκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προκειμένου να πάρει τη θέση του.

Σχεδόν δύο μήνες μετά, το εν λόγω ενδεχόμενο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, με αγγλικά δημοσιεύματα να αναφέρουν πως ο Άγγλος προπονητής συναντήθηκε ήδη με τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και συζήτησαν για τους «κόκκινους διαβόλους».

Τα δεδομένα λοιπόν, έχουν ως εξής… Αν ο Ολλανδός προπονητής δεν βελτιώσει τα αποτελέσματα και την εικόνα της Γιουνάιτεντ, μέχρι να ολοκληρωθεί η εξαγορά από την INEOS στον σύλλογο, θα αποτελέσει παρελθόν. Και πρώτο φαβορί για να τον διαδεχθεί, είναι ο Γκρέιαμ Πότερ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ράτκλιφ!