Ο Παναθηναϊκός AKTOR θα παραταχθεί με δύο σημαντικές απουσίες κόντρα στο Μαρούσι, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός AKTOR κόντρα στο Μαρούσι (17:15, ΕΡΤ3, sport-fm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6) για τη 12η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Κώστα Σλούκα αλλά και τον Ματίας Λεσόρ, οι οποίοι θα απουσιάσουν από την αναμέτρηση στο Κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» έχει ένα κρύωμα και έμεινε εκτός έτσι ώστε να ξεκουραστεί, και ο Γάλλος σέντερ, που έπαιξε με τον Ερυθρό Αστέρα χωρίς να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημά του στην πλάτη, προτιμήθηκε να προφυλαχθεί ενόψει της δύσκολης «διαβολοβδομάδας» με Μπασκόνια (03/01) και Βαλένθια (05/01) στην Ισπανία.

Φυσικά, αυτό σημαίνει πως ο Λεσόρ είναι ο παίκτης που θα «κοπεί» από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού AKTOR για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αυτοί που θα αγωνιστούν είναι οι Μάριους Γκριγκόνις, Λούκα Βιλντόσα, Κέντρικ Ναν, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Όλεκ Μπαλτσερόφσκι και Τζέριαν Γκραντ.