Υπό το βλέμμα του Ραν Μπεν Σιμόν, ο οποίος έρχεται σήμερα στην Κύπρο και το βράδυ θα βρίσκεται στη Λεμεσό, η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ» (19:00, Cytavision), με μοναδικό σκοπό να επανέλθει στις επιτυχίες και να βάλει τέλος σ’ αυτή την… κατάρα που την ταλαιπωρεί στο συγκεκριμένο γήπεδο!
Πέντε ήττες σε ισάριθμους αγώνες είναι ο (κάκιστος) απολογισμός της στο νεόδμητο γήπεδο της Λεμεσού, ένα σερί που θέλει οπωσδήποτε να τερματίσει, αν θέλει να μην δυσκολέψει πολύ περισσότερο τη ζωή της στη συνέχεια της σεζόν.
Ο Παναγιώτης Γιάννου θα βρίσκεται στον πάγκο κι αναμένεται ότι θα προβεί σε κάποιες αλλαγές. Ο Πίριτς θα είναι στο τέρμα, οι Γκαρσία-Ντιούνκου στα μπακ, ενώ δύο εκ των Τόμοβιτς, Μιλίτσεβιτς και Ρομπέρζ θα βρίσκονται στα στόπερ.
Στη μεσαία γραμμή επίσης ίσως να υπάρξει μία αλλαγή, με τους Λέδες-Μάμα να διεκδικούν τη θέση του Καπτούμ, ενώ ο Πονς αναμένεται να κρατήσει τη θέση του. Πιθανή η επιστροφή του Γκιούρτσο αντί του Τόνγκια, με τον Φαράζ στο άλλο άκρο και τον Ντίμερς πίσω από τον Σολ.

Ανδρέας Βεντούρης