Ο ΑΡΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ανακοινώνει τη δημιουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου για παιδιά από 4 ετών και άνω στην Καλαβασό. Η ομάδα μας, επενδύει στα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, θέλοντας ταυτόχρονα να τους μεταφέρει το πνεύμα της ομαδικότητας, της συνεργασίας, της αθλητοπρέπειας και του σεβασμού μέσω του ποδοσφαίρου.
Σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Καλαβασού και με την εταιρία Quadcode, δημιουργήθηκε Κλιμάκιο της Ακαδημίας του Άρη Λεμεσού στην Καλαβασό.
Στόχος του προγράμματος είναι να μπορέσουν τα παιδιά της Καλαβασού αλλά και των γύρω περιοχών να γνωρίσουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου από αδειούχους προπονητές οι οποίοι θα ακολουθούν το πλάνο εκπαίδευσης του Άρη. Παράλληλα, θα διευκολυνθούν και οι γονείς, οι οποίοι θα βλέπουν τα παιδιά τους να αθλούνται στην περιοχή που διαμένουν καθώς δεν θα αναγκάζονται να ταξιδεύουν στα αστικά κέντρα για να μεταφέρουν τα παιδιά τους.
Επίσης, όπως αναφέραμε πιο πάνω το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Ακαδημίας του Άρη Λεμεσού θα μπορέσει να καλύψει και τα γειτονικά χωριά της περιοχής. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο κοινοτικό συμβούλιο Καλαβασού αλλά και στην εταιρία Quadcode για τη χορηγία που προσφέρει.
Η Quadcode αποτελεί μία από τις κορυφαίες διεθνείς εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο. Ειδικεύεται στον τομέα του fintech και παρέχει προηγμένα χρηματοοικονομικά προϊόντα παγκοσμίως σε πελάτες.
Η ναυαρχίδα τους είναι η εσωτερική πλατφόρμα συναλλαγών τους, η οποία προσφέρεται ως λύση Software-as-a-Service (SaaS) καθώς και προϊόντα στον τομέα του neo-banking. Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου 10 χρόνια και πλέον δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 170 χώρες, διαθέτοντας 7 γραφεία σε όλο τον κόσμο εκ των οποίων 2 στη Κύπρο, με προσωπικό που υπερβαίνει τους 700 υπαλλήλους.