Το κατώφλι του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού πέρασε το πρωί του Σαββάτου πρόσωπο που εικάζεται ότι συνδέεται με το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε την περασμένη Δευτέρα σε παραλιακή Λεωφόρο της πόλης με θύμα τον 55χρονο Θανάση Καλογερόπουλο.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού που σημειώθηκε στη Λάρνακα.
Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών του Αρχηγείου Αστυνομίας, εντόπισαν στην Πάφο τον ύποπτο προχωρώντας σήμερα το πρωί στη σύλληψή του.
Ο συλληφθείς αναμένεται, ωστόσο, να ανακριθεί για την πολύκροτη υπόθεση φόνου σε βάρος του Θανάση Καλογερόπουλου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι παρουσιάζει μεγάλη ομοιότητα με έναν εκ των δύο καταζητούμενων προσώπων, οι φωτογραφίες των οποίων δημοσιεύθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από τις Αρχές, καθώς πιστεύεται, πέραν κάθε αμφιβολίας, ότι πρόκειται για τους εκτελεστές του θύματος.
Υπ’ ατμόν τα ΤΑΕ
Την ίδια ώρα, με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες για εξιχνίαση των δύο φόνων που συγκλόνισαν την τελευταία εβδομάδα το παγκύπριο.
Υπό αξιολόγηση βρίσκονται τόσο τεκμήρια που συλλέχθηκαν από τις σκηνές σε Λευκωσία και Λεμεσό, όσο και κλειστά κυκλώματα, προκειμένου να ριχθεί φως στην ακριβή διαδρομή των εκτελεστών Καλογερόπουλου και Μαυρογιάννη.
Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα, κατά πόσο οι δύο εγκλματικές ενέργειες συνδέονται άμεσα μεταξύ τους, λόγω και του κοινού modus operandi των επαγγελματιών δολοφόνων.