Ο Κώστας Σλούκας παραδέχτηκε πως ο Παναθηναϊκός δεν έπιασε καλή απόδοση και συνάντησε προβλήματα απέναντι στην Ζάλγκιρις, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έδειξε χαρακτήρα για να φτάσει στην τέταρτη νίκη της στην Euroleague.
Η Ζάλγκιρις αποδείχτηκε σκληρό καρύδι στο ΟΑΚΑ και έφερε τον Παναθηναϊκό στα όριά του, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να αντέχει την πίεση και να παίρνει τη νίκη με 73-71 στο φινάλε, φτάνοντας την τέταρτη νίκη της στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές της Euroleague.
Ο Κώστας Σλούκας, που καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα, ευστοχώντας συνολικά σε 3 βολές από τις τέσσερις που επιχείρησε, παραδέχτηκε πως οι πράσινοι δεν έπαιξαν καλά ωστόσο τόνισε πως έδειξαν χαρακτήρα για να φτάσουν στη νίκη.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:
Δείξαμε χαρακτήρα ως ομάδα, είναι αλήθεια ότι δεν παίξαμε καλά, δεν πήγαμε καλά και στο ξεκίνημα απέναντι στην επιθετική τους άμυνα. Ας συνεχίσουμε έτσι, με αυτή τη νικηφόρα προσέγγιση των πραγμάτων.
Συμφωνώ 100% με τον κόουτς Αταμάν ότι από την άμυνα πρέπει να ξεκινάμε. Σήμερα βάλαμε 73 πόντους όλους και όλους αλλά νικήσαμε. Ελπίζω να έρθουν περισσότερες νίκες στο δρόμο μας.