Μετά από μία εβδομάδα… σκαμπανεβασμάτων, ο Παναθηναϊκός επανέρχεται στην Ευρωλίγκα, έχοντας για πρώτη φορά «πρέπει» σε αγώνα εκτός έδρας.

Oι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Άλμπα στο Βερολίνο (10/11, 21:00), έχοντας μερικές νέες απουσίες (Χουάντσο), κάποιες επιστροφές (Σλούκας, Βιλντόσα) αλλά και μία νέα προσθήκη στη διάθεσή τους, αυτή του Κέντρικ Ναν.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήρθε την Τρίτη (7/11) στην Αθήνα ώστε να ενσωματωθεί στην ομάδα, προπονήθηκε για πρώτη φορά την Τετάρτη (8/11) και ταξίδεψε κανονικά στο Βερολίνο, όπου είναι πιθανό να κάνει το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Ο 28χρονος προπονήθηκε κανονικά και στη «Mercedes Benz Arena», δίνοντας αρχικά έμφαση στα σουτ μέσης απόστασης, πριν ενταχθεί στο ομαδικό πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Μένει να φανεί αν πράγματι θα κάνει με την Άλμπα το ντεμπούτο του, κάτι το οποίο ο Εργκίν Αταμάν άφησε ανοιχτό, δηλώνοντας πως: «Ο Ναν πρόλαβε να κάνει μόνο μία προπόνηση, δεν είναι βέβαια εύκολο να προσαρμοστεί στην ομάδα, στο σύστημα, όμως φυσικά θα αποφασίσουμε αύριο αν θα τον χρησιμοποιήσουμε ή όχι».