O εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Δημήτρης Χριστοφόρου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 για όλα όσα αφορούν την ομάδα μετά την μεγάλη νίκη επί της Ομόνοιας.

«Ήταν μια νίκη που δίνει τρεις βαθμούς, όσους δίνει και κάθε νίκη σε οποιοδήποτε παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι που τους πήραμε σε ένα παιχνίδι όπου το γήπεδο ήταν κατάμεστο. Θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο και το κάναμε με μια εμφάνιση εξαιρετική στο β’ ημίχρονο. Για να μην πετάμε στα σύννεφα, ήταν μια νίκη, τίποτε παραπάνω».

Για την σημασία της νίκης: «Βαθμολογικά είναι σημαντική η νίκη, ξεπεράσαμε τον αντίπαλο μας, ενώ ήταν ευνοϊκά και τα άλλα αποτελέσματα. Η πίστη δεν κλονίστηκε ποτέ εσωτερικά, ούτε οι οπαδοί μας έπαψαν αν πιστεύουν, αυτό που τους προκαλούσε απογοήτευση ήταν ότι η ομάδα ενώ έπαιζε καλά δεν έπαιρνε βαθμούς. Ήταν σημαντικό που στις δύσκολες στιγμές κρατήσαμε το μηδέν και όταν η ομάδα ρόλαρε και έγινε η γνωστή Ανόρθωση τα καταφέραμε».

Μπήκαν και σκόραραν οι αλλαγές Καστέλ και Κορέια: «Συνέβη και με τα δύο γκολ που βάλαμε. Στην πρώτη τους επαφή σκόραραν και οι δύο και ο Καστέλ και ο Κορέια. Πιστεύουμε και στους δύο».

Για τον κόσμο: «Στα πλείστα παιχνίδια μας όσα εισιτήρια είχαμε στην διάθεση μας έχουν εξαντληθεί και το ίδιο αναμένεται να γίνει και με τα εισιτήρια κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό. Τους ευχαριστούμε. Ο παλμός τους κόντρα στην Ομόνοια ήτανε εντυπωσιακός. Ήταν δίπλα στην ομάδα και στις δύσκολες στιγμές στο ξεκίνημα και στην συνέχεια χάρηκαν με τους παίκτες στην μεγάλη νίκη».

Για το πρόγραμμα των επόμενων ημερών: «Πέραν από το αγωνιστικό, τις επόμενες μέρες θα τρέξει και το πρόγραμμα «Γίνε συμμέτοχος», θέλουμε να το εξελίξουμε και θα γίνουν και σχετικές εκδηλώσεις που θα ανακοινωθούν εντός των ημερών».

Για το αγωνιστικό μέρος: «Υπήρξαν κάποια μικροπροβλήματα. Ο Ιωάννου και ο Μουσοντά ήταν εκτός, θα τους δούμε τις επόμενες μέρες και θα δούμε τι πιθανότητες έχουν να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι».