Η Μονακό θα υποδεχθεί στο Πριγκιπάτο τον Ολυμπιακό (30/11, 20:00, Novasports 4) για την 11η αγωνιστική της EuroLeague και οι μνήμες από τη μεταξύ τους μάχη στο Final Four του Κάουνας είναι ακόμα νωπές. Το επιμέρους 27-2 που έτρεξαν εξάλλου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα στην 3η περίοδο του ημιτελικού δεν ξεχνιέται εύκολο, όπως παραδέχθηκε τόσο ο Σάσα Ομπράντοβιτς, όσο και ο Έλι Οκομπό.

“Δεν είχα βιώσει ποτέ ξανά το 27-2, ούτε ως παίκτης, ούτε ως προπονητής. Τώρα είναι στο παρελθόν. Μάθαμε από αυτό το λάθος και ελπίζω ότι δεν θα το επαναλάβουμε αύριο. Είδαμε VIDEO από εκείνη την τρίτη περίοδο. Τώρα είναι στο χέρι μας να κάνουμε τη δουλειά αύριο. Στην EuroLeague δεν μετράει το ρεκόρ, όλες οι ομάδες είναι δύσκολες αντίπαλοι.

Μετά τις δύο ήττες από τη Ρεάλ και την Εφές, είναι σημαντικό να πάρουμε αυτή τη νίκη και να δείξουμε όσα κάναμε απέναντι στην Αρμάνι και τον Ερυθρό Αστέρα για παράδειγμα. Προερχόμαστε από τρία ενδιαφέροντα παιχνίδια. Δεν πρέπει να επαναλάβουμε τα ίδια λάθη. Σε ό,τι αφορά τον Τζόρνταν (Λόιντ), θα δούμε εκείνη τη στιγμή, ανάλογα με το πώς αισθάνεται”, δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός της Μονακό.

Από την πλευρά του ο Έλι Οκομπό ανέφερε: “Εδώ και δύο χρόνια υπάρχουν μάχες ανάμεσα στη Μονακό και τον Ολυμπιακό. Η τελευταία φορά που παίξαμε ήταν στο Final Four. Έχουμε ακόμα αυτή την πικρή γεύση της ήττας, αλλά θα τους ξαναδούμε αύριο στην έδρα μας.

Νομίζω ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη. Ήμασταν 20 λεπτά από τον τελικό, οπότε το 27-2 ήταν απογοητευτικό, αλλά προχωρήσαμε. ςείναι μια νέα σεζόν. Αγωνιζόμαστε για να είμαστε στο Top 4. Είναι ακόμα καλή ομάδα, πρέπει να τους εμποδίσουμε να ξετυλίξουν το παιχνίδι τους. Κόντρα στην Μπασκόνια ήμασταν όλοι αμυντικοί. Θα είναι ένα βασικό σημείο κόντρα στον Ολυμπιακό, θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι”.