Στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Άρη, Κώστας Παπαδόπουλος.

-Για την ήττα από την Καρμιώτισσα: «Δεν περιμέναμε ούτε το αποτέλεσμα ούτε την έκταση της ήττας, αλλά όλα είναι στο ποδόσφαιρο. Όλα μας πήγαν στραβά. Το παιχνίδι αυτό έχει τελειώσει. Οι ποδοσφαιριστές πήραν άδεια για να ξεκουραστούν και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Παρασκευή για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ».

-Για τους λόγους της ήττας: «Δεν είναι ένας λόγος, είναι αρκετοί. Το τελευταίο που θέλουμε είναι να ψάξουμε για δικαιολογίες. Οφείλαμε να ήμασταν καλύτεροι και να πάρουμε τη νίκη. Κρατάμε τα στοιχεία που δεν ήμασταν καλοί για να διορθώσουμε άμεσα τα λάθη μας. Κοιτάζουμε μπροστά, δεν υπάρχει χρόνος για μεμψιμοιρίες».

-Για τον Γκομίς: «Έχει μυϊκό τραυματισμό, υπέστη ελαφριά θλάση. Θα απουσιάσει για 2-3 βδομάδες. Δεν θέλω να είμαι απόλυτος ενόψει ΑΠΟΕΛ, εξαρτάται από την πορεία της αποθεραπείας του αλλά δεν θα ρισκάρουμε διότι ελλοχεύει ο κίνδυνος σοβαρότερου τραυματισμού. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι διαθέσιμος».

-Η απόφαση για Γιαγκό-Ουρόσεβιτς: «Ο Γιαγκό και ο Ουρόσεβιτς θα παίξουν με ΑΠΟΕΛ και θα χάσουν τον αγώνα με την ΑΕΛ. Λογικά θα επιστρέψει ο Σανέ».

-Αν γίνονται σκέψεις ενίσχυσης της αμυντικής γραμμής: «Όσα προβλήματα βγαίνουν κατά καιρούς, συνήθως έχουν να κάνουν με τους παίκτες της άμυνας. Δεν σταματάμε να ψάχνουμε. Είχαμε συγκεκριμένο στόχο το καλοκαίρι, δεν προχώρησε και γι’ αυτό δεν κάναμε άλλη κίνηση. Δεν αποκλείω να έχουν προχωρήσει οι άνθρωποι του Άρη, αλλά δεν είναι εύκολο διότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις».

-Η κλήση του Στρούσκι στην Εθνική Πολωνίας: «Ήταν κάτι που μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Είναι μια μεγάλη Εθνική ομάδα, την Παρασκευή παίζει ένα πολύ σημαντικό αγώνα με τη Τσεχία. Είναι μόλις 22 ετών, είναι πολύ πιο ώριμος φέτος. Ήρθε ο βοηθός προπονητής της Εθνικής του και τον είδε από κοντά σε ευρωπαϊκό και κυπριακό παιχνίδι. Είναι πολλοί παίκτες που κλήθηκαν στην Εθνική τους αγωνιζόμενοι με τη φανέλα του Άρη κι αυτό μας χαροποιεί».