Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Τιμούρ Κετσπάγια και ο ποδοσφαιριστής Νικόλας Ιωάννου παραχώρησαν δηλώσεις στην δημοσιογραφική διάσκεψη για τον φιλικό αγώνα απέναντι στην Λιθουανία αύριο Κυριακή στις 18:00 στο στάδιο «ΑΛΦΑΜΕΓΑ».

Αναλυτικά τα όσα είπαν:
Τιμούρ Κετσπάγια: «Καλησπέρα, ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι με το Γιβραλτάρ  τον ερχόμενο Μάρτιο. Είναι φυσιολογικά τα όσα έγιναν στον Όμιλο με τις ομάδες που είχαμε να παίξουμε αλλά αυτά τελείωσαν. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αύριο γιατί χρειαζόμαστε τη νίκη μετά από όλα αυτά που περάσαμε. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο και πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο για να πάρουμε τη νίκη».
Θα δούμε κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα παιχνίδια αύριο;
«Θα πάρουν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες να παίξουν αυτό μόνο μπορώ να πω και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες σε όλους όσους έχουμε διαθέσιμους».
Ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου με την Ισπανία:
«Ο κόσμος έδωσε το παρών και το ευχαριστούμε παρόλο που δεν φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να είναι δίπλα μας και δίπλα στη Εθνική για τα επόμενα παιχνίδια».

Νικόλας Ιωάννου: «Αύριο έχουμε φιλικό απέναντι στην Λιθουανία και επιβάλλεται να πάρουμε τη νίκη. Είναι πριν τα παιχνίδια του Μαρτίου και πρέπει να πάμε σοβαρά για τη νίκη και να πάρουμε ψυχολογία για τα επόμενα παιχνίδια».
Ένα σχόλιο για την παρουσία του κόσμου με την Ισπανία:
«Έπαιξα και στο ΓΣΠ και στο ΑΕΚ Αρένα αλλά χθες το ένιωσα πολύ. Ο κόσμος πρέπει να είναι δίπλα μας όπου πάμε. Να είμαστε μαζί ενωμένοι σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει η Εθνική μας».